SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Nebunie în prima zi de cînd s-au pus în vînzare biletele pentru Fed Cup » Cît costă și cîte tichete au mai rămas

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2015 19:22

Echipa României de Fed Cup vinde foarte bine. Asta se vede și după cifrele înregistrate în prima zi de cînd s-au pus în vînzare biletele pentru meciurile de la Fed Cup din 6 și 7 februarie 2016.

Conform celor de la stiridesport.ro, biletele pentru prima zi (6 februarie) s-au epuizat și nu mai pot fi achiziționate online. Și tichetele pentru a doua zi sînt aproape pe terminate.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru vor reprezenta România în meciul de la Sala Polivalentă din Cluj împotriva Cehiei. Pentru oaspeții noștri vor juca Safarova, Kvitova, Karolina Pliskova şi Strycova.

de la 50 de lei pe zicostă un bilet (pentru preșcolari, elevi, studenți, pensionari) pînă la 90 de lei pe zi pentru restul lumii

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  23 Decembrie 2015, 02:28

Parca biletele s-au pus in vanzare de luna trecuta, nu ?

920930717928342
Daniel Duhalm  •  21 Decembrie 2015, 23:37

din pacate Sorana nu mai are loc in lot tocmai din cauza caderii sportive uluitoare care o are ...a ajuns sa o bata si locul 200 WTA....iar ultima isprava ...6-1, 6-1 la ultimul ITF spune totul....oricum de Halep nu suntem siguri ca va participa....si 1 loc e in suspans pana la un raspuns concret...Ticusor a nominalizat-o pe Sorana ....dar...sa vedem ...

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  21 Decembrie 2015, 22:26
Postat de masim pe 21 Decembrie 2015, 20:12

BAFTA FETELOR ! ps: o poza mai actuala nu se gasea, ca Sorana e acum cu gandul la ... altceva nu la tenis !

E poza facuta inaintea meciului cu Serbia daca nu ma insel. O partida foarte importanta pentru tenisul romanesc din ultimii ani. Sa vedem ce facem cu Cehia,va fi foarte dificil deoarece inafara de Halep nu mai avem pe nimeni,atunci tot o mai aveam pe Cirstea.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează