SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

„Nebunii” între ei » John McEnroe, miză de senzație pe Nick Kyrgios: „Mă faci să lăcrimez”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 10:06

John McEnroe, americanul de 7 ori câștigător de Grand Slam, spune că va dona câte 1.000 de euro de fiecare dată când Nick Kyrgios câștigă un set la Australian Open 2020.

„Mi-a plăcut foarte mult cum te-ai implicat în meciurile demonstrative pentru donații în cazul incendiile devastatoare din Australia. Din acest moment încolo, vreau să spun că donez cauzei 1000 de dolari pentru fiecare set pe care îl câștigi”, a explicat McEnroe la finalul partidei câștigate de Kyrgios cu italianul Lorenzo Sonego, în 3 seturi.

„Mă faci să lăcrimez”, a replicat australianul în vârstă de 24 de ani, clasat pe locul 26 ATO. Kyrgios evoluează mâine împotriva lui Gilles Simon, în turul doi la Australian Open 2020. 

+9 FOTO

Citește și:

Sorana Cîrstea pierde cu Cori Gauff, la mare luptă în turul 2 de la Australian Open 2020! Puștoaica joacă într-un blockbuster cu Naomi Osaka mai departe

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează