SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

Sorana Cîrstea pierde cu Cori Gauff, la mare luptă în turul 2 de la Australian Open 2020! Puștoaica joacă într-un blockbuster cu Naomi Osaka mai departe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 08:28

Sorana Cîrstea, 29 de ani și locul 74 WTA, a câștigat primul set cu senzația Cori Gauff, dar s-a recunoscut învinsă de jucătoarea de 15 ani, după un forcing al americancei, scor 6-4, 3-6, 5-7. La Australian Open 2020, singura reprezentantă a României a rămas Simona Halep, care va juca mâine. 

Sorana a jucat foarte bine, în setul al treilea a condus-o pe Cori Gauff, loc 66 WTA, cu 3-0, dar americanca a strâns rândurile și a întors rezultatul, iar Sorana nu a reușit să treacă în turul 3 la Australian Open 2020. Cea mai bună performanță a româncei la Australian Open rămâne calificarea în optimi, în 2017. 

În turul următor, Cori Gauff o va înfrunta pe japoneza Naomi Osaka, 22 de ani, loc 4 WTA, într-un blockbuster al ediției de la Antipozi. 

+2 FOTO

Citește și:

VIDEO Halep, noi declarații despre accidentarea la încheietură + cum a prefațat meciul cu Harriet Dart

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
viomarmi22
viomarmi22  •  22 Ianuarie 2020, 18:23

Păcat, mare păcat Sorano ! Să-ți bați joc de meci la 3-0 pentru tine și 30-0, asta înseamnă să te crezi deja învingătoarea meciului și să nu știi să profiți de momentele favorabile ale scorului în setul decisiv ! Trebuia doar un plus de atenție și concentrare ca să nu-și piardă serviciul, numai că fata noastră deja se vedea calificată în turul 3, multe mingi ușoare pierdute ca o începătoare ! Dacă antrenorii vor reuși să-i corijeze loviturile exagerat de plate, să ridice mingile câțiva cm mai sus, să nu mai mânuiască racheta precum bâta de baseball, poate va avea mai multe șanse, altfel cu acest joc excesiv de plat nu va avea prea mulți sorți de izbândă de-acum încolo !

infos
infos  •  22 Ianuarie 2020, 17:52

Niciodata nu mi-a dat incredere fata asta pe ce joaca. Mai degraba cred Buzarnescu care e bipolara decat in Sorana. Are ceva ce imi da impresia ca trateaza tenisul asa cu dezinteres si ca se multumeste cu doar atat cat sa nu o ignore de tot lumea. Are talent, are fizic,...dar cam neserioasa, zic eu.

andrei.33
andrei.33  •  22 Ianuarie 2020, 16:21

De ce e blockbuster un meci care implică o jucătoare de pe locul 66. Doar fiindca Gauff e foarte mediatizata de presa americană din motive evidente?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează