SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

„Nebunul” Nick Kyrgios a cutremurat lumea tenisului: „Unchiul lui Nadal e idiot, Djokovic e obsesiv” + de ce se teme să dialogheze cu Tsitsipas

Nick Kyrgios, foto: Guliver/gettyimages
Nick Kyrgios, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2019 18:10

Nick Kyrgios a acordat miercuri un interviu jurnalistului Ben Rothenberg. Într-un podcast pentru NCR_Tennis, australianul nu a menajat pe nimeni. Apoi, azi, a fost eliminat cu scandal de la Roma.

despre Novak Djokovici: "I-am spus lui Andy Murray că are un scor rușinos cu Novak Djokovici pentru că eu cred că e un jucător mai bun. Simt că Novak are o obsesie bolnăvicioasă cu faptul de a fi plăcut. Mereu trebuie să fie pe placul tuturor. Nu-l suport și nu-i suport felul în care se bucură după un meci! Djokovici poate câștiga toate turneele de Mare Șlem din lume, dar nu va fi niciodată cel mai bun , am câștigat de două ori în fața lui fără prea mult efort. Dacă voi mai câștiga încă o dată o să fac bucur la fel cum face el chiar în fața lui"

despre turneul pe care l-a câștigat la Acapulco: "Dacă aș fi avut o cameră GoPro cu mine cu siguranță ar fi ieșit un film. Am ieșit în fiecare seară și m-am întors în cameră în jur de 4:30. La petrecerea jucătorilor toată lumea trebuia să se îmbrace în alb, iar eu m-am dus în negru. Nu știu cum am câștigat în aceea săptămână. Mă simt ca un geniu pe teren"

despre Rafael Nadal: "Eu și Nadal suntem la poli opuși, mereu se supără când îl înving. Când câștigă nu are nicio problemă să-i dea credit adversarului, dar când pierde devine prost dispus. Unchiul lui a spus despre mine că sunt un needucat. Eu am 12 ani de școală, iar el este un idiot supărat că am învins din nou pe cineva din familia lui. Dar OK, ceea ce a reușit el e incredibil, a câștigat de 11 ori la Roland Garros și și-a adaptat jocul pentru iarbă, un lucru nebunesc.

despre jucătorii spanioli: "Îl iubesc pe Feliciano Lopez și mă încântă Carla (nr. Suarez-Navarro), aș juca dublu mixt cu ea. Verdasco e persoana cea mai arogantă din istorie, se crede Dumnezeu și are un rever mediocru"

despre Stefanos Tsitsipas: "Mi-ar plăcea să joc dublu cu Stefanos, dar mi-e teamă să vorbesc cu el, nu vreau să fiu o influență proastă".

Azi, gesturi ȘOCANTE la Roma: reacție violentă! A abandonat în mijlocul setului după ce a aruncat cu scaune!

Azi, Kyrgios a abandonat în turul secund de la Roma, în setul 3, la 1-2 pentru norvegianul Casper Ruud, numărul 76 mondial!

A început să arunce cu scaunul în teren, le-a strâns mâna adversarului și arbitrului, după care și-a făcut bagajul și a ieșit de pe teren! Meciul a fost declarat pierdut, bineînțeles, după ce a primit o penalizare de comportament, care înseamnă default automat. 

TOATE IMAGINILE VIDEO SUNT AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
observator979
observator979  •  17 Mai 2019, 17:07
Postat de Sabin Ellak pe 17 Mai 2019, 09:22

Seamana cu Halep intr-un fel...este o problema psihica !Unii dau de pamant scaunul altii racheta.Nu este diferenta prea mare !

Comparatia ta e fortata, chiar rautacioasa. Simona nu face asa figuri, si a fost No.1 mai mult ca oricine dupa Serena, a castigat si o finala de GS din 4 jucate, plus 2 semifinale si 5 sferturi . Kyrgios e talentat, dar a fost cel mult no.13 ATP in 2016, si e renumit mai mult pentru atitudinea rebela care ii aduce sanctiuni si fluieraturi. In GS nu a trecut de sferturi (la Wimbledon 2014 si AO 2015). Caracterul si comportamentul ii afecteaza clar cariera, dar unora le place de el.

observator979
observator979  •  17 Mai 2019, 17:02

Kyrgios e talentat, a fost no.13 ATP in 2016, dar e renumit mai mult pentru atitudinea rebela care ii aduce sanctiuni si fluieraturi. In GS nu a trecut de sferturi (la Wimbledon 2014 si AO 2015). Caracterul si comportamentul ii afecteaza clar cariera, dar unora le place de el.

103179470776675
Sabin Ellak  •  17 Mai 2019, 09:22

Seamana cu Halep intr-un fel...este o problema psihica !Unii dau de pamant scaunul altii racheta.Nu este diferenta prea mare !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close