SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Și când se retrage, o face cu stil! Nick Kyrgios, one-man show la Wimbledon: „Arată mai bine decât mine”

Nick Kyrgios (60 ATP) s-a retras în meciul cu Felix Auger-Aliassime (19 ATP), din turul 3 de la Wimbledon, la scorul de 6-2, 1-6, din cauza unor dureri abdominale. +9   FOTO
Nick Kyrgios (60 ATP) s-a retras în meciul cu Felix Auger-Aliassime (19 ATP), din turul 3 de la Wimbledon, la scorul de 6-2, 1-6, din cauza unor dureri abdominale.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 18:25 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 19:23

Nick Kyrgios (60 ATP) s-a retras în meciul cu Felix Auger-Aliassime (19 ATP), din turul 3 de la Wimbledon, la scorul de 6-2, 1-6, din cauza unor dureri abdominale.

Nick Kyrgios, rebelul circuitului ATP, a revenit pe teren după o pauză de aproape 5 luni. Ultimul turneu la care luase startul a fost Australian Open.

Pauza îndelungată și lipsa unei pregătiri temeinice, după cum admite chiar el, ar putea fi cauza abandonului din meciul cu Auger-Aliassime, marea speranță a tenisului canadian. 

Nick Kyrgios, abandon în turul 3 la Wimbledon

Kyrgios a fost exuberant în primul set. A comis doar 6 erori neforțate, a dictat ritmul raliurilor și s-a impus la 2, după doar 34 de minute.

În actul secund, australianul a acuzat dureri în zona abdominală. A cerut intervenția fizioterapeutului, dar în zadar. I-a transmis arbitrului de scaun: „Duc setul la sfârșit, apoi mă retrag”. 

+5 FOTO

Chiar și în aceste momente complicate, în care durerea i se citea pe chip, Nick a stârnit zâmbetele celor prezenți în tribune. În timp ce era examinat, a ridicat două degete, salutându-și fanii.

Kyrgios, încurajări pentru Felix Auger-Aliassime

După meci, Kyrgios și-a complimentat adversarul: „Veți vedea mult mai multe din partea lui în viitor. În plus, arată și mai bine decât mine”.

În optimile de finală, Felix Auger-Aliassime va juca împotriva învingătorului din disputa Alexander Zverev (6 ATP) - Taylor Fritz (40 ATP).

VIDEO Nick Kyrgios, abandon în turul 3 la Wimbledon

Citește și alte știri de la Wimbledon: 

VIDEO Emma Răducanu a provocat hohote de râs, după victoria cu Sorana + RECORD la Wimbledon!

VIDEO Scandal la Wimbledon: „Comportamentul tău e oribil! Zero respect!” / „Tu vorbești?!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Iulie 2021, 19:43

un...mare campion...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează