SPORTURI  »  TENIS  »  CONFLICT

Nick Kyrgios, atacat dur de Boris Becker: „Șobolan!” » Reacția australianului

Nick Kyrgios a fost criticat de Boris Becker // Sursă foto: Getty
Nick Kyrgios a fost criticat de Boris Becker // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 16:31 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 16:46

Nick Kyrgios (25 de ani, 40 ATP) a fost criticat de Boris Becker (52), după comentariile acide ale australianului la adresa jucătorilor care au participat la Adria Tour.

  • CONTEXT: Novak Djokovic a organizat în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, un turneu demonstrativ, iar tot mai mulți participanți s-au îmbolnăvit cu noul coronavirus. Sârbul a fost al patrulea jucător de la Adria Tour care are COVID-19, după Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki;
  • Kyrgios a distribuit pe Twitter clipul video în care starurile din ATP se distrează într-un local și a scris: „Mă rog pentru sănătatea tuturor jucătorilor care au contractat COVID-19. Nu mă mai blamați pentru toate lucrurile iresponsabile sau numite stupide pe care le-am făcut de-a lungul anilor - asta depășește orice”.

Nu-mi plac șobolanii! Oricine își atacă un coleg de circuit nu poate fi prieten cu mine! Uită-te în oglindă Nick înainte să crezi că ești mai bun decât noi", a scris Becker pe Twitter.

„Șobolan doar pentru că am tras pe cineva la răspundere? Ciudată modalitate de gândire din partea unui campion", a fost răspunsul imediat al lui Kyrgios.

VIDEO Petrecerea la care au participat Djokovic și ceilalți jucători de la Adria Tour

Citește mai multe știri din tenis:

Alexander Zverev a uitat de izolare! Party cu sute de oameni deși a promis că stă în carantină

Maria Sharapova, primele imagini la 4 luni de la retragere. Cum arată acum

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosierul
mosierul  •  30 Iunie 2020, 17:59

...are dreptate Boris Becker...kyrgios nu e decât măscăriciul circuitului, un papagal care face circ ieftin !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează