SPORTURI  »  TENIS  »  PETRECERE

VIDEO Alexander Zverev a uitat de izolare! Party cu sute de oameni deși a promis că stă în carantină

Zverev a petrecut în Monete Carlo +23   FOTO
Zverev a petrecut în Monete Carlo

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 11:10 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 11:34

Neamțul Alexander Zverev (23 de ani, 7 ATP) se află în centrul unui scandal după ce a petrecut în apropiere de Monte Carlo. 

Zverev a participat recent la Adria Tour, turneul demonstrativ organizat de Novak Djokovic, și a fost printre puținii care nu a fost diagnosticat cu coronavirus. După ce s-a aflăt că Djokovic, alți jucători (Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki) și oameni din staff au COVID-19, Zverev a promis că va sta în izolare și va urma sfaturile doctorilor. 

Alexander Zverev, petrecere în Monte Carlo 

La doar 6 zile după ce a spus că va sta în izolare, Zverev a participat la o petrecere uriașă în Monte Carlo, alături de alte câteva sute de invitați. La eveniment a fost și celebrul creator Philip Plein, el fiind cel care a postat câteva filmulețe, pe care ulterior le-a șters. 

Nick Kyrgios: „Cât de egoist poți să fii?” 

Australianul Nick Kyrgios (25 de ani, 40 ATP), considerat a fi cel mai controversat jucător din circuit, a avut o reacție dură pe Instagram. 

„M-am trezit și am văzut din nou lucruri controversate. Dar m-a uimit să-l văd pe Sascha Zverev din nou, omule, din nou. Cât de egoist poți să fii? Dacă îți pui oamenii să scrie pe Twitter în numele tău că te vei izola timp de 14 zile și ceri scuzele publicului pentru că le-ai pus sănătatea în pericol, atunci stai în casă timp de 14 zile”, a spus Kyrgios.

Citește mai multe știri din tenis: 

Wimbledon se joacă pe gsp.ro » Iarba care ne va lipsi » Timp de două săptămâni, prezentăm istorii și întâmplări interesante de la turneul londonez

Starul lui Manchester United, atac la detractorii lui Djokovic: „Șobolanii au ieșit din găuri! Nole, nu trebuia să îți ceri scuze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  29 Iunie 2020, 14:11

Are grecul dreptate, Sasha a fost egoist și nu l-a invitat și pe el! La fel Nole! Normal ca acum e suparat și ii critica ... :-))))

ray51
ray51  •  29 Iunie 2020, 14:08

Interesanta si controversata personalitate acest Nick Kyrgios. E radarul tuturor competitorilor. N-are astampar deloc.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează