SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Starul lui Manchester United, atac la detractorii lui Djokovic: „Șobolanii au ieșit din găuri! Nole, nu trebuia să îți ceri scuze”

Djokovic e apărat de Matic +3   FOTO
Djokovic e apărat de Matic

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2020 17:34 / Actualizat vineri, 26 iunie 2020 18:19

Nemanja Matic (31 de ani), mijlocașul sârb al lui Manchester United, a transmis o scrisoare vehementă prin care îi ia apărarea conaționalului Novak Djokovic (33 de ani, 1 ATP). 

  • CONTEXT: Novak Djokovic a organizat în Serbia, la Belgrad, și în Croația, la Zadar, un turneu demonstrativ. Mai mulți participanți, printre care și Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki, au contractat Covid-19 în urma evenimentelor din Balcani.

Nume importante din tenis, dar nu numai, au criticat inițiativa lui Novak Djokovic. Pe lista detractorilor se numără și Ilie Năstase, Kiki Bertens sau Nick Kyrgios. Matic, conaționalul și prietenul lui Nole, i-a luat partea printr-o scrisoare deschisă.

Nemanja Matic, scrisoare în sprijinul lui Djokovic 

Starul lui Manchester United, atac la detractorii lui Djokovic: „Șobolanii au ieșit din găuri! Nole, nu trebuia să îți ceri scuze”

„Văd că în ultimele zile a fost lansată o campanie împotriva lui Novak Djokovic, pentru faptul că a organizat un turneu la Belgrad, în conformitate cu legile din Serbia. Totul a fost în regulă, iar condițiile au fost cele mai bune. În ciuda acestui lucru, șobolanii au ieșit din găurile lor și au început să îl critice pe cel mai bun jucător din lume, atât în materie de tenis, cât și din punct de vedere al atitudinii față de ceilalți oameni. 

În orice caz, eu nu îmi fac griji. Foarte curând pisica (a se citi Nole) se va întoarce pe terenul de tenis, iar șobolanii în găurile lor. Turneul a fost excelent și sper să devină o tradiție, pentru că sportul din țara noastră o merită. Singurul lucru pe care am să i-l reproșez lui Novak este că și-a cerut scuze în fața șobolanilor care l-au criticat. Nu avea niciun motiv să o facă. Nu, Nole. Ei o să ceară iertarea ta în curând. Salutări din Manchester către oamenii din întreaga lume”, a scris Matic.

VIDEO / Djokovic, Dimitrov și ceilalți jucători au participat la o petrecere în plină pandemie de Covid-19

Citește și alte știri din tenis: 

Sorana Cîrstea a dat lovitura! Colaborează cu omul care i-a stat alături lui Halep aproape 7 ani

Întâlnirea de Fed Cup dintre România și Italia a fost reprogramată » Când va avea loc duelul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
paul.o.53
paul.o.53  •  26 Iunie 2020, 22:37

Cu organizarea acestui turneu , Djokovic a facut o greseala fatala care va ramane in istoria lui stralucita ; in plus , va pierde multzi bani pe care ii incaseaza din sponsorizari ; imaginea lui este compromisa. Este normal ca echipa sa de marketing sa apeleze cu disperare la Lobby din toate directiile insa , sunt convins ca Federer sau Nadal nu au acceptat bani de la ei ; au ramas doar persoane de categoria 2 gen Matic , la sfarsit de cariera (mediocra) la Man United

rocky2
rocky2  •  26 Iunie 2020, 21:15
Postat de ctbilu pe 26 Iunie 2020, 19:38

Fiecare a participat pe riscul sau acolo dar problema e ca undeva in Serbia sau in alta parte va muri un om nevinovat care s-a ferit cat a putut ... din cauza astora.

Si daca stai inchis cu lunile in casa, nu-ti imbratisezi familia, nu bagi oamenii in seama, la munca nu mai mergi si astepti sa vezi cat iti mai ajung banii de paine, nu e ca si cand ai fi tot mort?

ctbilu
ctbilu  •  26 Iunie 2020, 19:38

Fiecare a participat pe riscul sau acolo dar problema e ca undeva in Serbia sau in alta parte va muri un om nevinovat care s-a ferit cat a putut ... din cauza astora.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează