SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Lui Kyrgios nu-i pasă de nimic! Cum și cu cine a fost surprins înaintea optimii de finală de la Wimbledon

Nick Kyrgios (40 ATP) s-a relaxat alături de iubita Costeen Hatzi înaintea optimii de finală pe care o dispută astăzi la Wimbledon, împotriva americanului Brandon Nakashima (56 ATP). +15   FOTO
Nick Kyrgios (40 ATP) s-a relaxat alături de iubita Costeen Hatzi înaintea optimii de finală pe care o dispută astăzi la Wimbledon, împotriva americanului Brandon Nakashima (56 ATP).

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 18:52 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 18:52

Nick Kyrgios (40 ATP) s-a relaxat alături de iubita Costeen Hatzi înaintea optimii de finală de la Wimbledon, câștigată împotriva americanului Brandon Nakashima (56 ATP), scor 4-6, 6-4, 7-6(2), 3-6, 6-2.

Nick Kyrgios nu este afectat de criticile primite în ultimele zile. Rebelul australian își petrece timpul liber alături de partenera Costeen Hatzi. Cei doi sunt nedespărțiți chiar și pe terenul de tenis. Fotomodelul l-a urmat pe teren la antrenamentul de astăzi, oferind câteva scene incendiare.

+11 FOTO

Nick Kyrgios, criticat de Pat Cash

Australianul Pat Cash (57 de ani), campion la Wimbledon în 1987, a criticat în termeni dur comportamentul lui Nick Kyrgios din timpul partidei cu Stefanos Tsistsipas.

„A fost un haos absolut, a fost norocos să treacă măcar de primul set. Ar fi trebuit să fie eliminat în primul set. Trebuie să se facă ceva în privința asta. Este doar un circ absolut, care s-a stabilit în tenis, din păcate. 

A adus tenisul la cel mai josnic nivel pe care îl pot vedea în ceea ce privește jocul, trișatul, manipularea, abuzul, comportamentul agresiv față de arbitri, față de arbitrii de linie”, a adăugat Pat Cash, potrivit Eurosport. 

Citește și alte știri de la Wimbledon:

De ce Simona Halep - Paula Badosa va fi un test extrem de dur la Wimbledon 2022 pentru jucătoarea noastră

VIDEO Simona Halep, defilare printre „stele” la Wimbledon » Lângă Federer, Nadal și Djokovic la un eveniment istoric

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  05 Iulie 2022, 15:19

"oferind câteva scene incendiare"

klauz
klauz  •  04 Iulie 2022, 19:35

Kyrgios poate face un turneu mare de tot! Pana acum a fost impecabil, iar Tsitsipas si Nakashima au fost adversari tari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează