SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Simona Halep, defilare printre „stele” la Wimbledon » Lângă Federer, Nadal și Djokovic la un eveniment istoric

Simona Halep a defilat printre marii campioni de la Wimbledon / Sursă foto: Imago Images +6   FOTO
Simona Halep a defilat printre marii campioni de la Wimbledon / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 08:29 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 09:16

Simona Halep a participat, duminică, la festivitatea de aniversare a 100 de ani ai Terenului Central de la Wimbledon, în prezența multor campioni de pe iarba londoneză. 

  • Simona Halep - Paula Badosa, duelul zilei din „optimile” de la Wimbledon, se joacă astăzi, după ora 17:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Aceștia au fost invitați la ceremonie în ordinea numărului de titluri cucerite, iar Simona Halep a încheiat seria celor cu un trofeu. Apoi cei cu două și așa mai departe, până la Roger Federer, de opt ori campion, care și-a făcut o mult așteptată și aplaudată revenire la All England Club, elegant ca întotdeauna

Roger Federer: „Sper să mă mai pot întoarce aici măcar o dată”

„Acest teren mi-a dat cele mai mari victorii și cele mai mari înfrângeri. Sper să mă mai pot întoarce aici măcar o dată”, a spus el în fața celor 15.000 de spectatori. Federer, care va împlini 41 de ani luna viitoare, nu a mai jucat de la ediția trecută a turneului, apoi a suportat altă operație la genunchi.

Întreg tridentul sacrosanct din tenisul masculin a fost prezent duminică pe arena centrală de la Wimbledon. Pe lângă Federer, la festivitate au mai luat parte Rafael Nadal și Novak Djokovic, alți mari jucători care au oferit momente memorabile la Londra.

E pentru prima oară în ultimii 23 de ani când Roger Federer nu joacă la Wimbledon, iar unii specialiști spun că numărul mai redus de fani de la această ediție este și din cauza acestui lucru. Acum, elvețianul în vârstă de 40 de ani a ajuns la Londra, într-o vizită cu ocazia împlinirii a 100 de ani de când se joacă tenis pe Terenul Central de la Wimbledon.

Ținuta lui impecabilă a pornit un val de comolimente pe twitter. Iată câteva imagini:

Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: twitterul competiției
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: twitterul competiției
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: Imago
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: Imago
Roger Federer la Wimbledon 2022, foto: Imago
+2 FOTO

Citește și alte știri din tenis: 

Simona Halep - Paula Badosa, pentru un loc în sferturi la Wimbledon » Ora de start a partidei + cum arată cotele la pariuri

„Așa se poartă un costum” » Roger Federer, impecabil într-o apariție pe Terenul Central la Wimbledon

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
remo_poro2005
remo_poro2005  •  04 Iulie 2022, 20:07
Postat de DM4ever pe 04 Iulie 2022, 11:03

In treling la aniversare... Federer, 100 clase peste toti!

Probabil pt ca e inca ramasa in competitie, a fost pusa sa vina in treining. Uita-te la Nadal si Djokovic, ramasi si ei in turneu, si uita-te la Kvitova, Kerber sau Murray, care au fost eliminati. Totusi, e un eveniment mare, 100 de ani de stadion, trebuiau sa vina toti in tinute de respectat

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  04 Iulie 2022, 14:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DM4ever
DM4ever  •  04 Iulie 2022, 11:03

In treling la aniversare... Federer, 100 clase peste toti!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează