SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Nick Kyrgios, încă o ieșire nervoasă: „Fuck! A fost aut, frate! Îți pare rău măcar?”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 aprilie 2022 15:14 / Actualizat duminica, 10 aprilie 2022 15:56

Nick Kyrgios (26 ani, 94 ATP) a fost protagonistul unui nou moment tensionat, de această dată la turneul ATP 250 de la Houston.

După scandalul de la Miami, australianul nu și-a putut stăpânii nervii nici la turneul din Texas. În semifinala cu Opelka (24 ani, 18 ATP), pierdută în două seturi de Kyrgios, scor 3-6, 5-7, rebelul din tenis s-a certat din nou cu arbitrul, ridicând tonul și înjurând.

Nick Kyrgios, un nou derapaj

Într-un meci cu 29 de ași, Opelka a fost cel care și-a stăpânit mai bine emoțiile și a punctat în cele mai importante momente. Americanul a izbutit de două ori break-ul, suficient pentru a pune capăt duelului în doar două seturi.

Punctul culminant a avut loc în setul 2, la scorul de 5-5, pe serviciul lui Kyrgios. Australianul a pierdut un punct la scorul de 30-15, după ce arbitrul n-a observat că mingea trimisă de Opelka fusese în afara terenului.

  • Kyrgios: N-a fost aut?
  • Arbitru: Nu văd de aici.
  • Kyrgios: Cum adică nu vezi de acolo? De unde ar trebui să vezi dacă nu poți de acolo?
  • Arbitru: De asta am zis că am fost în teren.
  • Kyrgios: A FOST AFARĂ, FRATE!
  • Arbitru: N-am știut.
  • Kyrgios: Uite aici!
  • Arbitru: Văd.
  • Kyrgios: Ce faci atunci? 
  • Arbitru: Dacă nu sunt 100% sigur, nu pot da aut și nu mai pot verifica urma acum.
  • Kyrgios: Deci îmi spui că sunt 3 arbitri de linie pe zgură și el câștigă punctul, când mingea a fost afară? Ce faceți voi aici? Dacă aveam hawkeye puteam să cer un challenge...
  • Arbitru: Dacă a fost aut, atunci am greșit.
  • Kyrgios: Felicitări!

Nick s-a înfuriat, a trimis în aut următoarea minge și a început să înjure, moment în care a fost sancționat cu pierderea punctului și a game-ului. În drum spre bancă, australianul a continuat să înjure: „Fuck! Fuck! A fost afară! Cum să nu vezi? E bătaie de joc!”.

Și-a continuat tirada la adresa arbitrului și după pierderea meciului: „Nu-ți pare rău, nu? Îți pare rău? Nu cred. Ce vrei să fac? Nu înțeleg cum poți să te aștepți să văd eu că iese mingea? Nu pot cere challenge, trebuie să joc. Linia de fund e cea mai ușoară zonă pentru arbitrul de scaun”.

Cum a reacționat Nick Kyrgios după semifinala de la Houston

După meci, jucătorul de tenis le-a răspuns celor care îl critică și a dat din nou vina pe arbitri, pe care îi consideră nepregătiți pentru un asemenea nivel.

„Haha, ca de fiecare dată, toată vina este aruncată asupra mea. Arbitrii par a face greșeli puțin cam prea des însă. Mulți jucători au părut nemulțumiți de prestațiile lor în această săptămână la Houston. Mai multe pedepse? Poate alți arbitri?”, a scris Kyrgios pe Twitter.

Citește și alte știri din tenis:

Fostul antrenor al Simonei Halep, semne de întrebare în privința colaborării cu Mouratoglou: „Le dau 40% șanse de reușită. Ce va face când revine Serena?”

Djokovic revine! E favoritul numărul 1 la Monte Carlo, unde ar putea da peste senzația din tenisul masculin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  10 Aprilie 2022, 23:52

...un mare jucator ...care este mereu furat de arbitri ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează