SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ACAPULCO

Nick Kyrgios, insinuare de dopaj la adresa lui Rafa Nadal: „Când joc cu el pot simți mirosul sângelui”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 19:46

Nick Kyrgios (72 ATP) l-a eliminat pe Rafa Nadal (2 ATP) în turul secund al turneului ATP de la Acapulco, scor 3-6, 7-6(2), 7-6(6).

Confruntarea dintre Kyrgios și Nadal a fost una tensionată, urmată de schimburi dure de replici. Apele nu s-au liniștit nici acum. 

Excentricul australian a stârnit controverse cu un mesaj postat pe Instagram: „Nu trebuie să îți pierzi încrederea în tine, sunt destui care au dubii asupra ta. De fiecare dată când joc cu Nadal pot simți mirosul sângelui”. Mesajul a fost urmat de imaginea unei seringi, fapt care a aprins imaginația internauților.

nadal

Nu e primul care îl acuză

Roselyn Bachelot, fost ministru francez al sănătății și sportului, a pierdut un proces cu Rafa Nadal, după ce a lansat acuzații de dopaj asupra sportivului iberic.

Bachelot a fost condamnată la o amendă de 500 de euro cu suspendare și la plata a 10.000 de euro daune către liderul ATP. Rafa a donat banii în scopuri caritabile.

Vezi și: 

Turneul de la Acapulco // Rafa Nadal - Nick Kyrgios, întâlnire cu scântei » Spaniolul l-a taxat pe australian: „Îi lipsește un pic de respect” » Replica fără ocolișuri a lui Kyrgios

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
robby73
robby73  •  02 Martie 2019, 20:12

De ce mi-ați moderat comentariul? M-am exprimat corect. Dacă citesc titlul articolului despre Tuchel, trebuie să spun că voi v-ați exprimat vulgar și jignitor. Plus faptul că ați mințit.

1319238838149008
Serban Radu  •  02 Martie 2019, 20:02

Problema dopajului la spanioli este mai veche si nu este vorba numai de tenis vezi fotbal handbal sau atletism . Se stie ca dopajul cu transfuzii nu este o tehnica recenta . Asa ca exista un mare semn de intrebare asupra rezultatelor .

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Martie 2019, 13:45

Daca esti femeie, nu are cum sa nu-ti placa unul ca Kyrgios. Exista o fascinatie fantastica a sexului slab fata de derbedei. Dupa care, acestea pozeaza in victime ale barbatilor. Astia va plac. *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează