SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

VIDEO Nick Kyrgyos, amenințat cu tribunalul după scandalul de la Wimbledon » Ceruse ca femeia să fie dată afară: „E beată! Știu exact cine e”

Nick Kyrgyos (27 de ani, #26 ATP) a fost dat în judecată de femeia pe care a acuzat-o la Wimbledon că ar fi intrat băută la finala pierdută cu Novak Djokovic, scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-7(3). Foto: Guliver/GettyImages
Nick Kyrgyos (27 de ani, #26 ATP) a fost dat în judecată de femeia pe care a acuzat-o la Wimbledon că ar fi intrat băută la finala pierdută cu Novak Djokovic, scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-7(3). Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 17:10 / Actualizat marti, 23 august 2022 17:20

Nick Kyrgyos (27 de ani, #26 ATP) e amenințat cu tribunalul de femeia pe care a acuzat-o la Wimbledon că ar fi intrat băută la finala pierdută cu Novak Djokovic, scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-7(3).

Independent anunță că Anna Palus, femeia despre care tenismanul australian a spus la Wimbledon că este beată și trebuie dată afară de pe arenă, și-a mandatat avocații să îl dea în judecată, dacă nu va accepta o înțelegere pe cale amiabilă. Aceasta susține că va dona toți banii, pe care i-ar putea alege din disputa cu Kyrgios.

Situație surpriză în tenis » Așa ceva nu s-a mai întâmplat de la Andrei Pavel!
ATP CINCINNATI
Situație surpriză în tenis » Așa ceva nu s-a mai întâmplat de la Andrei Pavel!

„Nu numai că acest lucru mi-a cauzat un prejudiciu considerabil în acea zi și a dus la îndepărtarea mea temporară de pe arenă, dar acuzația falsă a domnului Kyrgios a fost transmisă și citită de milioane de oameni din întreaga lume. Mi-a provocat mie și familiei mele pagube și suferințe foarte mari", a spus Anna Palus.

Kyrgios s-a enervat în finala Wimbledon: „E beată! Știu exact cine e”

În iulie, la finala de la Wimbledon, Nick Kyrgios a izbucnit în timpul duelului cu Novak Djokovic. La scorul de 2-2, în setul 3, australianul, cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, s-a enervat pe o spectatoare, despre care a susținut în fața arbitrului că îl deranja în timpul schimburilor și că ar fi fost în stare de ebrietate.

Inițial, Kyrgios a țipat către arbitru în timpul game-ului, dar arbitrul i-a transmis să continue să joace. După ce a câștigat game-ul, Kyrgios s-a apropiat de scaunul oficialului și i-a cerut acestuia, pe un ton ridicat, ca femeia să fie scoasă din arenă:

Nu mă crezi? Nu ar trebui să conteze opinia ta. Mă distrage în timp ce servesc în finala Wimbledon. Nu există un moment mai important. Nu m-ai crezut prima dată, ea a făcut-o din nou și era să mă coste game-ul! De ce mai e aici?

E beată și nu e în toate mințile! Stă în primul rând și vorbește în mijlocul game-ului. Asta e acceptabil? Dă-o afară! Știu exact cine e. E cea în rochie și cred că a băut vreo 700 de pahare. Ea vorbește în timpul punctelor, iar tu ridici din umeri.

7 titluri ATPare Kyrgyos în carieră, toate cucerite pe hard

Citește mai multe știri din tenis:

Victoria Simonei Halep la Toronto i-a atras atenția lui Andy Roddick: „Mai ofensivă, mai agresivă. Una dintre cele mai bune jucătoare din generația ei!”

Situație surpriză în tenis » Așa ceva nu s-a mai întâmplat de la Andrei Pavel!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
johnny2
johnny2  •  23 August 2022, 22:27

Are dreptate femeia sa-l dea in judecata *** Adevarul e ca Nick a vrut sa-i caute o circumstanta dar daca intr-adevar nu era beata atunci Nick trebuie s-o dea in judecata pentru incercarea premeditata de a influenta rezultatul meciului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marianbistreanu
marianbistreanu  •  23 August 2022, 20:36

Are dreptate

fuller
fuller  •  23 August 2022, 20:26

Sant doua lucruri distincte: 1. Daca l-a deranjat cumva repetat, stand in primul rand si facand zgomote cand Nick se pregatea sa serveqsca, si 2. Exprimarea lui Nick, pentru care el este acuzat. Nu stiu cum poate Nick sa probeze ca ea ara beata, pentru ca nu se face test de alcolemie acolo. Mai degraba marturia celor din jur si a oamenilor de ordine. Organizatorii poarta o parte din vina, pentru ca nu au avut o pozitie clara. Au scos-o afara, pentru ca apoi sa o reprimeasca, lasand implicit sa se inteleaga ca nu era beata. Probabil ca s-au temut ei de un 'lawsuit', insa au complicat situatia. Arbitrul ar fi putut de asemenea sa ii dea un avertisment, si sa o dea afara daca situqtia continua. Asta ar fi scos responsibilitayea de pe umerii lui Nick. Femeia acuza de defaimare publica, insa recunoasye ca a baut pe caldura.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează