SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Nimeni nu-i mai poate contesta supremația Simonei » Cum le domină românca pe adversarele de la turneul londonez

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 13:05

Simona Halep, locul 1 WTA, va debuta marți la Wimbledon, împotriva japonezei Kurumi Nara (26 de ani, 101 WTA). Ora meciului nu a fost încă anunțată.

Înainte de al treilea turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep are un avantaj față de celelalte adversare. Românca este jucătoarea care la ultimele 8 turnee de Grand Slam are cele mai multe victorii. Începând cu Wimbledon 2016, Simona Halep a câștigat 31 de partide și a pierdut 7. În acest top, Simona este urmată de Angelique Kerber, 28 de victorii și 7 înfrângeri, și Venus Williams, 28 de victorii și 8 înfrângeri.

În top 10 se mai află, Karolina Pliskova, 27, Caroline Wozniacki, 25, Garbine Muguruza, 25, Madison Keys, 23, Serena Williams, 22, Elina Svitolina, 21, Caroline Garcia, 20.

clipboard01

Citește și: Iarbă, fără încălzire » Tot ce trebuie să știi despre Simona Halep înainte de debutul la Wimbledon

 
Supremația Simonei Halep

Nimeni nu-i mai poate contesta supremația Simonei ☝ Cum le domină românca pe adversarele de la turneul londonez ----->>>> http://bit.ly/2lKK1au

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Luni, 2 Iulie 2018

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
gilie_rom
gilie_rom  •  02 Iulie 2018, 17:22

Aveam ceva pretentii de la gsp dar asta este...imi fac iluzii si am deziluzii. Articolul este ca si un caiet de sarcini in Romania, facut cu dedicatie acest top sa pice pe schema. Eu pot contrazice titlul si contesta "valoarea" acestui top fata de adevarata valoare a unui sportiv (chiar imi place Halep si nu are legatura cu ea cicu ideea articloului si a titlului). Daca Doamne fereste iese din primul tur si celelalte fac turneu mare atunci poate ajunge pe 6-7 in acest top dupa doar 2 saptamani ... Este un top pe genunchi si al 50 lea care aduce o informatie desteapta in ordinea utilitatii..e inutil ca si perioada si ca idee... Mai clar este ca e locul 1 halep si are doau un grand slem deci clar ca a facut turnee bune , multe si mari...

t0ni
t0ni  •  02 Iulie 2018, 16:28
Postat de englezu pe 02 Iulie 2018, 13:55

Ce sa așteptăm de la generația " tineri frumoși și liberi " ? Dar sunt copiii voștri, asumati-va responsabilitatea ! Cât despre Simona, e o bună sportivă, este nr.1 mondial, e adevărat într-o conjunctură favorabilă, dar la Wimbledon in acest an, nu cred că va ajunge prea departe. Știu și explicația : după Rolland Baros, era normal să aibă o ... cădere ! D-ale noastre, dâmbovițene ! Sper sa fiu un profet mincinos ! Repet, nu sunt fan Simona, după figura cu absenta în meciul cu Canada și absența de la J.O. de la Rio, 2016. Este machedona și e condusă de spiritul machedon. Întâi persoană și apoi ... patria !!!

Ha, ha, ha.."englezu".. Johny English agent 000 care ne salveaza tara de machedonii cei rai! :-)) El e unul din multii "specialisti" in problemele de patriotism eftin, servit la birtul din capatul satului, printre transpiratie, *** si mult vermut sec! :-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  02 Iulie 2018, 14:57

Probabil ca e un articol scremut rau, pentru ca Simona nici nu a intrat in competitie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close