SPORTURI  »  TENIS  »  REACŢIE

Noi informaţii din trecutul Simonei Halep: "Ne-am despărţit pentru că am avut o problemă cu mama ei"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 21:07

Simona Halep s-a despărţit de antrenorul Wim Fissette printr-un sms trimis acestuia, însă aceeaşi metodă a folosit-o şi cu foştii săi antrenori.

Ene Nicuşor, antrenorul Simonei Halep din perioada junioratului, a declarat pentru ziare.com că a fost nevoit să renunţe la colaborarea cu jucătoarea de tenis din cauza mamei acesteia.

"În momentul despărţirii a fost o chestie între mine şi maică-sa, nu ne-am înţeles şi eu am renunţat să mai lucrez cu Simona. Dar să ştiţi că n-am avut nici o problemă cu Simona, ne-am înţeles foarte bine şi mi-a rămas la suflet. Cert este că a fost o neînţelegere, eu am fost mai sensibil şi aşa n-am mai lucrat împreună", a declarat Ene Nicusor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
steaua.libera
steaua.libera  •  12 Noiembrie 2014, 14:24
Postat de bdgeorge pe 12 Noiembrie 2014, 07:04

Raonic este si a fost protejatul lui Riccardo Piatti care si acum il sfatuieste iar antrenor ii este Ivan Ljubicic..bati campii

A inceput cu Piatti si cu tatal lui. Ivan lucreaza cu el de circa 1 an..

robertco
robertco  •  12 Noiembrie 2014, 10:21
Postat de conasu_boeru pe 11 Noiembrie 2014, 22:20

Simona Halep, este o persoana publica si vrei sau nu vrei tu , orice informatie despre ea, capteaza atentia oamenilor ! Trebuie sa isi asume asta si daca pana acum era nimeni, acum trebuie sa aiba grija ce face si ce zice si sa isi asume ce s-a intamplat in trecut cu ea si familia ei, pentru ca totul va fi rascolit !!!! Nu e nici prima nici ultima vedeta care trece prin asa ceva !

Simona nu e Bianca Dragusanu care isi inventeaza singura drame ca sa mai apara pe undeva. Si presa ar trebui sa respecte asta. Articolasul de 2 randuri in care spuneti ca va juca la shenzhen e undeva in josul paginii si asta e motz in frunte. E normal? Normal ar fi sa spuneti ce e cu turneele alea, sa o intrebati pe ea de ce a ales S/S, cand incepe pregatirea, cat se pregateste etc. Daca vrea sa va raspunda, normal. Sunt multi copii care joaca tenis, sigur ar fi interesati de modul de ei de pregatire/gandire, nu de culoarea chilotilor de acum 10 ani.

shogun_blue
shogun_blue  •  12 Noiembrie 2014, 08:29
Postat de solomon_i pe 12 Noiembrie 2014, 08:02

Terfelit-o si pe Simona. La asta va pricepeti de minune !

pai gsp-ul cauta numai link-uri, adica mizerii

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close