SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BELGRAD

Novak Djokovic susține că e afectat de o boală misterioasă: „Nu e Covid-19, dar n-am mai simțit asta niciodată”

Novak Djokovic / FOTO: Imago-Images
Novak Djokovic / FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2022 11:56 / Actualizat luni, 25 aprilie 2022 12:26

Andrey Rublev (8 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (1 ATP), scor 6-2, 6-7(4), 6-0, și a câștigat trofeul la ATP Belgrad. După meci, sârbul a dezvăluit că e afectat de o boală misterioasă. 

Problemele fizice arătate de Novak Djokovic la Monte Carlo și Belgrad, primele două turnee pe zgură din acest an, au o explicație medicală. Sârbul spune că o boală, fără a oferi detalii suplimentare, îl afectează de câteva săptămâni. 

Tenismanul ucrainean de pe front pune presiune pe ruși » Ce vrea de la Medvedev sau Rublev și ce jucător de top l-a blocat pe Instagram
Război în Ucraina
Tenismanul ucrainean de pe front pune presiune pe ruși » Ce vrea de la Medvedev sau Rublev și ce jucător de top l-a blocat pe Instagram

Probleme de sănătate pentru Novak Djokovic: „Nu e Covid-19”

„Nu e vorba de Covid-19, e altceva care mă deranjează, dar nu pot intra în detalii. Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei. De asta spun că e vorba despre o boală. Pare că timpul de recuperare este mai mare decât mă așteptam. 

În finala cu Andrey nu m-am simțit rău până în setul secund. Chiar și atunci, după time-out-ul medical, am simțit că sunt pregătit pentru decisiv. Am avut energie doar pentru două game-uri. Știu că nu a fost plăcut pentru cei prezenți în tribune. Îmi pare rău, dar atât a fost posibil. 

Pot să extrag câteva lucruri bune, am jucat meciuri de trei seturi, am câștigat câteva. Îngrijorător este că acest sentiment nu l-am mai avut. Nu e vorba de pregătire, ci de acel lucru care mă afectează”, a spus Djokovic, potrivit sârbilor de la Alo.

VIDEO Rezumatul finalei dintre Novak Djokovic și Andrey Rublev

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Emma Răducanu, premiul pentru „Revelația anului” la Gala Laureus » Cine sunt câștigătorii

Simona Halep și Sorana Cîrstea coboară în clasamentul WTA » Emma Răducanu, cea mai bună clasare din carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
maccarone707
maccarone707  •  26 Aprilie 2022, 08:29

acu se razbuna toate mizeriile pe care le ai bagat in tine ca sa zbori pe teren la 36 de ani mai ceva ca unu de 20. iti meriti soarta cu varf si indesat trisorule

1228562210537150
Bobin Alex Tiberiu  •  26 Aprilie 2022, 07:16

Prea mult suc de portocale ????

adwd
adwd  •  25 Aprilie 2022, 16:30

Nu e vorba de Covid-19, e altceva care mă deranjează, Da, se numeste batranete.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează