SPORTURI  »  TENIS  »  ATP BELGRAD

VIDEO Novak Djokovic, umilit în finala de la Belgrad: 0-6 în decisiv » Mesaj emoționant pentru rusul Rublev: „Noi te așteptăm și anul viitor”

Andrey Rublev (8 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (1 ATP), scor 6-2, 6-7(4), 6-0, și a câștigat trofeul la ATP Belgrad.
Andrey Rublev (8 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (1 ATP), scor 6-2, 6-7(4), 6-0, și a câștigat trofeul la ATP Belgrad.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 18:14 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 18:14

Andrey Rublev (8 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (1 ATP), scor 6-2, 6-7(4), 6-0, și a câștigat trofeul la ATP Belgrad. 

Novak Djokovic rămâne fără trofeu în anul 2022. Nici acasă, în fața fanilor pătimași de le Belgrad, nu a reușit. 

Iga Swiatek mătură tot în WTA! A câștigat turneul de la Stuttgart, al 4-lea la rând
WTA STUTTGART
Iga Swiatek mătură tot în WTA! A câștigat turneul de la Stuttgart, al 4-lea la rând

Novak Djokovic, învins de Rublev în finala de la Belgrad

Problemele fizice au fost evidente. Recunoscut pentru deplasarea senzațională, Nole s-a chinuit astăzi să ajungă la forehand-urile năucitoare ale lui Rublev. Rusul nu s-a abătut nicio clipă de la planul tactic, nici măcar după setul secund cedat în tie-break. 

Decisivul a fost unul fără istoric, 6-0. Djokovic a câștigat doar 36% dintre punctele jucate cu primul serviciu, un procentaj nemaivăzut în cazul liderului mondial.

Finalul meciului l-a găsit pe Djokovic resemnat pe bancă, cu un prosop în cap, în timp ce Rublev se pregătea să sărbătorească titlul cu numărul 11 al carierei.

Djokovic îi susține pe jucătorii din Rusia și Belarus

Novak Djokovic a fost cel mai vocal apărător al sportivilor din Rusia și Belarus, după ce oficialii de la Wimbledon au decis interzicerea lor la ediția din acest an. 

Imediat după finala de astăzi, Nole a avut un mesaj pentru Rublev: „Felicitări, ești un mare campion, un băiat grozav. Belgrad și Serbia te iubesc, te așteptăm anul viitor să îți aperi titlul”.

Citește și alte știri din tenis: 

Contre în circuitul WTA după declarațiile lui Rublev despre excluderea rușilor de la Wimbledon: „Am fost oarbă. Regret asta atât de mult”

Antrenorul Simonei Halep e împotriva interzicerii rușilor și belarușilor la Wimbledon: „Foarte șocant! Ce propune Rublev ar fi un mesaj de un milion de ori mai puternic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 Aprilie 2022, 10:25
Postat de matserban pe 24 Aprilie 2022, 19:04

Faptul ca e razboi nu e contestat, dar contest varianta cu partea care a declansat razboiul. De ani de zile rusii minoritari din Ucraina care au vrut independenta erau ucisi de militiile ucrainene (ei nu aveau copii?). Numai cand au inceput sa moara copii de partea ucraineana au inceput sa se dea stiri la noi. Daca imi gasesti mie o singura stire cu cei 14.000 de morti din 2014 pana inainte sa intre rusii in Ucraina esti cel mai informat.

pai ar fi 2 probleme cu teoria asta. una e ca nu sunt dovezi sa o sustina ! a doua e ca rusii nu s-au dus catre Donbass sa-i 'elibereze', s-au dus spre Kiev, Mariupol, Odessa. daca erau asa ingrijorati de soarta Donbassului, acolo trebuiau sa se duca in primul rand ! nu in ultimul rand 'bietii' separatisti din Donbass se stie cine sunt, niste teroristi de ultima speta care au doborat un avion comercial cu 300 de oameni la bord, ba mai mult nu au vrut sa lase inspectorii la fata locului, nu au vrut sa returneze cadavrele samd. Astia sunt rusii !

957493404307803
Romica Pintiliescu  •  24 Aprilie 2022, 21:28

A inceput sa-mi fie scârba de articole neasumate cu un continut de ***, mai pseudo ziaristi, in sport nu exista UMILINTA, exista respect

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

matboogie
matboogie  •  24 Aprilie 2022, 21:02
Postat de tristan pe 24 Aprilie 2022, 20:45

alt spalat pe creier...stai ca acuma se zvoneste ca si in Transmistria is asupriti rusii..asa asupriti is ca au moneda lor proprie si granita cu Moldova...

Spalat pe creier?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close