SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Concluzia lui Wilander după decizia în cazul Djokovic: „Cariera lui e în pericol! Ar putea să fie obligat să facă ceva ce nu vrea”

Novak Djokovic // FOTO: Guliver/GettyImages
Novak Djokovic // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 12:28 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 13:26

Mats Wilander și Barbara Schett au comentat decizia privind revocarea vizei de Australia a sârbului Novak Djokovic (1 ATP, 34 de ani) și deportarea acestuia.

Câștigător a 7 Grand Slam-uri, Wilander este de părere că decizia a fost una corectă și se întreabă ce va decide Novak Djokovic cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Mats Wilander: „Cariera lui Djokovic în pericol! Se va vaccina?”

„Sunt surprins și sunt șocat! Dar sunt și puțin obosit pentru că doar despre acest caz am auzit în ultima săptămână. Înțeleg că Novak a încercat, dar știa că există posibilitatea să fie nevoit să fie vaccinat, având în vedere care sunt regulile. Este o veste tristă, dar vom avea un nou campion.

Cred că e corect? Da. Australienii au suferit. Milioane de oameni au murit din cauza COVID-19 în întreaga lume. Novak a încercat totul, dar cred că era greu să retragă ce au spus. Judecătorii realizează că poate schimbă istoria acestui sport, dar ce pot face? 

Nu pot să-mi imaginez ce e în mintea lui Novak. Este turneul lui preferat, pe care l-a câștigat de 9 ori. Avea șansa să le ia fața lui Roger și Rafa. Novak se va duce acasă și se va pregăti pentru următoarele turnee. Dar întrebarea e dacă va putea să călătorească.

Putem avea un nou număr 1? Da, dar depinde de cât va putea Novak să călătorească și la câte turnee poate participa. În final, se vaccina? Cariera lui e în pericol și ar putea să fie nevoie să facă ceva ce nu vrea”, a declarat Wilander pentru Eurosport.

Barbara Schett: „Simt că jucătorii credeau că nu e corect ca Djokovic să joace nevaccinat”

„Toată lumea a vorbit despre Novak Djokovic în ultimele săptămâni. Chiar și cei care nu sunt fani ai tenisului urmăreau cazul. A venit un verdict și cred că e o ușurare pentru australieni. Cei mai mulți voiau ca Novak Djokovic să plece din țară. Au crezut că asta e corect și acum pot să răsufla liniștiți

Nu e ideal pentru turneu să-l pierzi pe numărul 1, care a câștigat Australian Open de 9 ori și voia să obțină al 21-lea turneu de Grand Slam. Va fi o pierdere mare, dar sunt mulți alți jucători pe care fanii se pot concentra. Sunt sigur că Novak Djokovic va reveni, dar, pentru moment, nu în Australia. 

Simt din partea jucătorilor că și ei credeau că nu e corect să-l lase pe Djokovic să joace fără să fie vaccinat. Și cred că toți au simțit că a durat prea mult, trebuia luată o decizie mai devreme. Acum trebuie să mergem mai departe și să ne gândim la tenis”, a adăugat și Barbara Schett.

Citește și: 

O vedetă TV îl atacă pe Djokovic după proces: „Simbolul anti-vacciniștilor va fi dat afară din Australia!”

EXCLUSIV Ilie Năstase, despre „cazul Djokovic”: „E vina lui! Mi s-a părut dubios ce a făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1331419930653440
Nicolae Rascov JD  •  18 Ianuarie 2022, 01:40

Macaron...esti mai rau ca o macaroana...care este goala pe inlauntru...mai presus....Novak a luptat din greu pt. Acesti bani...sunt BanII lui...invata sa fii de doi bani...nu de unul...sau invata spelling...*** *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mishu_74
mishu_74  •  17 Ianuarie 2022, 15:30
Postat de Macaron Von Backen pe 17 Ianuarie 2022, 07:48

bai *** ce treaba are articolul ala cu australia ? Il pupi pe djoko sosocoanca *** dar habar n-ai ce sa intamplat in australia. Un continent intreg a stat cu lunile in lockdown + plus vaccinat obligatoriu si vine "marele" mic djokovic cu o scutire luat-a cel mai probabil cu "o ciocolata si o cafea" si face gura mare ca cine ii el. Marele nationalist care are toti bani la monaco sa nu plateasca impozite in tara lui. Sunt oameni care stau de ani pe carantina in detentie in australia care asteapta viza si nu primesc si presa la intrebat tot de djokovici :)) Inafara de dat cu paleta in minge de tenis ce o facut marele "Isus" djokovici? Mereti la lucru in fiecare zi ca termitele si in rest va uitati la tv , va da'ti cu parerea da nici aia nu e a voastra. Ce sa si zic trebuie si deastia :)))

mai pune si tu mana pe o carte de gramatica. ca nu musca, boss. de aia nici nu are rost sa-ti raspund, pot doar sa-ti dau cateva sfaturi. cheers

mishu_74
mishu_74  •  17 Ianuarie 2022, 15:26
Postat de Lala Lila pe 16 Ianuarie 2022, 21:07

Acum avem si proba ca, sportul este o afacere! O porcarie controlata cu ajutorul banilor de politicieni adica, cozile de topor ai globalistilor! De ce un sportiv care se lupta cu cancerul are voie sa ”concureze”, iar unul care este ”posibil suspect” de o boala sa fie expulzat de pe un teren de sport!? Avem mii de cazuri ce dovedesc faptul ca sportul este spalare de bani si sclavie in forma continuata sub acoperire! ”NOVAX DJOCOVID” -DRAGĂ NOLE TE IUBESC! RESPECTUL MEU PROFUND PENTRU FAMILIA DJOKOVICI, PENTRU GUVERNUL SI PRESEDINTIA SERBIEI!

pentru ca de ceva timp traim intr-o distopie SF in forma ei cea mai pura si reala. de aia, autoritatile din majoritatea tarilor in numele pandemiei guverneaza doar prin decrete de urgenta, de aia nu mai conteaza decat sa te incolonezi si sa-ti astepti doza, de aia oricine incearca sa-si spuna parerea este catalogat drept antivaxxer, de aia suntem divizati si inversunati unii impotriva celorlalti, de aia in scurt timp se va intampla ceva, pentru ca in istoria omenirii de fiecare data cand ceva nu a mers cei care nu au fost de-acord s-au opus si au incercat sa schimbe ceva. asa se scrie istoria.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează