SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

VIDEO + FOTO Novak Djokovic, victorie clară în finala cu Daniil Medvedev » Sârbul este noul campion de la US Open

Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP) l-a învins pe rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP), scor 6-3, 7-6, 6-3 și este noul campion al turneului de la US Open. +15   FOTO
Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP) l-a învins pe rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP), scor 6-3, 7-6, 6-3 și este noul campion al turneului de la US Open.

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 07:04 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 08:42

Novak Djokovic (36 de ani, numărul 2 ATP) l-a învins pe rusul Daniil Medvedev (27 de ani, numărul 3 ATP), scor 6-3, 7-6, 6-3 și este noul campion al turneului de la US Open. Este a patra oară în carieră când sârbul triumfă în turneul din SUA. 

Novak Djokovic a disputat, azi noapte, finala turneului de la US Open, în compania rusului Daniil Medvedev. 

Coșmarul devine realitate pentru Halep » WTA va face anunțul oficial la miezul nopții. Simona a avut deja o primă reacție
HALEP, SUSPENDATĂ
Coșmarul devine realitate pentru Halep » WTA va face anunțul oficial la miezul nopții. Simona a avut deja o primă reacție

Sârbul s-a impus la capătul unui meci care a durat 3 ore și 17 minute, scor 6-3, 7-6, 6-3, trecându-și astfel în palmares cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam al carierei. 

Novak Djokovic l-a învins pe Daniil Medvedev și este noul campion de la US Open 

Novak Djokovic a început bine primul set al meciului și a condus cu 3-0. Medvedev a redus din diferență, 1-3, dar sârbul a mărit din nou diferența la 3 game-uri, 4-1. 

Rusul a mai luat un game, 2-4, dar Novak Djokovic a făcut imediat 5-2. Daniil Medvedev a redus din nou din handicap, 3-5, dar Novak Djokovic a câștigat în cele din urmă primul set, 6-3. 

Daniil Medvedev a câștigat primul game al setului secund, 1-0, dar a fost egalat de Djokovic. Tenismenul din Moscova a trecut în avantaj, 2-1, 3-2, 4-3, 5-4, 6-5, dar s-a văzut de fiecare dată egalat. Setul a intrat în tiebreak, acolo unde Djokovic s-a impus cu 7-5. 

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
+11 FOTO

Novak Djokovic a început bine setul al treilea și a condus cu 1-0. A fost egalat, dar a trecut din nou în avantaj și s-a desprins la 3-1. Medvedev a făcut 2-3 pe serviciul lui Djokovic, dar sârbul a mărit diferența până la 5-2. 

2 seturia pierdut Novak Djokovic pe parcursul întregului turneu de la US Open, în partida cu Bernabe Zapata Miralles

Rusul a mai luat un game, 3-5, dar Novak Djokovic avea să se impună în game-ul 6 și să câștige partida. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Novak Djokovic și Daniil Medvedev 

Citește și: 

Alexandru Țiriac s-a fotografiat alături de Aryna Sabalenka după finala US Open » Mesaj pentru noul lider WTA

Omul care a lucrat cu Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu se ocupă acum de Mara Gae, campioana de la US Open. Portretul tinerei de 17 ani: „E o sportivă care acordă o atenție deosebită și școlii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  11 Septembrie 2023, 20:27

Respect Nole! Un lider si un campion adevarat care a invins alaturi de noi sistemul!

Gerson
Gerson  •  11 Septembrie 2023, 16:17

Nu există și niciodată,nu au existat sportivi mai dopatii decat americanii! Lewis, Joyner, Beamon, Marion, Lance, Jones, Williams .....etc! De ce? Toate analizele se fac in SUA!Mai există câteva laboratoare acreditate dar nu prea sunt luate in seamă!

maccarone707
maccarone707  •  11 Septembrie 2023, 12:57
Postat de taunul. pe 11 Septembrie 2023, 10:01

Macaroană, te a fiert triumful sârbului! Cruntă suferința ta! Ne e milă de tine și de unu Mișu..... :)))))))) . Glumeam! Hai,pa!

bai cheaunu, ai jucat vreodata tenis in jalnica ta viata? ai pus mana pe vreo racheta in alt scop decat pentru batut rogojini? lucrurile astea ti le spune unul care a facut tenis de.performanta la un club timp de 8 ani, cu cantonamente, concursuri si titluri obtinute. mi e mila de tine. hai, plimba ursu

Vezi toate comentariile (13)
Comentează