SPORTURI  »  TENIS  »  DEZVĂLUIRE

Novak Djokovic i-a făcut o confesiune „ilegală” Mariei Sharapova » Reacția rusoaicei: „O, Doamne!”

Novak Djokovic i-a recunoscut Mariei Sharapova că a venit mahmur la un meci de tenis // FOTO: Instagram
Novak Djokovic i-a recunoscut Mariei Sharapova că a venit mahmur la un meci de tenis // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 10:33

Sârbul Novak Djokovic (1 ATP, 32 de ani) și rusoaica Maria Sharapova (32 de ani), recent retrasă din tenis, au avut un dialog spectaculos pe Instagram, iar liderul ATP a recunoscut că a jucat mahmur într-un meci, pe care l-a și pierdut.

Timp de mai bine de o oră, cei doi au discutat despre situația actuală din lume, despre cum afectează pandemia de coroanvirus tenisul și sportul mondial, dar au avut și un dialog amuzant legat de cariera lor.

Sârbul a recunoscut că în 2011, în sferturile Cupei Davis, a jucat mahmur meciul de dublu dintre Serbia și Suedia. Nole a făcut atunci pereche cu Nenad Zimonjic, iar cei doi sârbi au pierdut în fața perechii Simon Aspelin / Robert Lindstedt, scor 4-6, 6-7, 5-7. Serbia a mers însă mai departe, scor 4-1 la general. 

Novak Djokovic i-a făcut o confesiune „ilegală” Mariei Sharapova » Reacția rusoaicei: „O, Doamne!”
Djokovic și Sharapova au dialogat pe Instagram

 Novak Djokovic: „Am jucat un meci mahmur”

Maria Sharapova: „Cum a fost când ai obținut o victorie importantă? Cum ai petrecut cel mai tare?”

Novak Djokovic: „Te referi la mâncare?”

Maria Sharapova: „Da, mâncare. Nu știu. Sau alcool”

Novak Djokovic: „Nu sunt un fan al alcoolului. Nu am mai băut de câțiva ani. Dar am văzut că un fan te-a întrebat dacă ai jucat tenis mahmură”

Maria Sharapova: „Da, asta a fost o întrebare primită. Poți să răspunzi tu”

Novak Djokovic: „Spune tu prima”

Maria Sharapova: „Nu am mers niciodată beată la un meci. Și nici mahmură. Aș spune că am jucat un meci după o noapte în care am dormit trei ore. Cred că jucam la Roma cu Carla Suarez Navarro și nu știu cum am câștigat”

Novak Djokovic: „Eu voi spune că nu am pățit asta pe un teren de tenis”

Maria Sharapova: „Ce plictisitor”

Novak Djokovic: „Stai puțin. Dar am avut nopți nebune în timpul weekend-urilor cu meciuri din Cupa Davis.  Eram mahmur și mă uitam la colegii mei cum joacă”

Maria Sharapova: „În acel weekend știai că joci? Sau erau șanse să joci dar ți-ai asumat riscul”

Novak Djokovic: „Știam că nu sunt șanse să joc”

Maria Sharapova: „OK”

Novak Djokovic:Stai așa. Mi-am amintit. Am jucat un meci de dublu la Cupa Davis cu Suedia. Aveam 2-0, iar jucătorii de top nu erau în echipa Suediei. Eu veneam după victoria de la Wimbledon, prima, cea din 2011. Devenisem numărul 1 și toate dorințele mele se împliniseră. Următoarea zi am plecat de la Londra în Suedia pentru a fi în echipa Serbiei care juca în sferturile Cupei Davis. Am zis că nu vreau să iau parte la niciun meci. Dar nu știu cum am ajuns să joc la dublu. Nu vedeam mingea prea clar. Și s-o lăsăm așa

Maria Sharapova: „O, Doamne!”

Novak Djokovic: „Măcar a fost la dublu. Am această scuză, deși nu e corect față de ceilalți”

Maria Sharapova: „Mai ai și altele?”

Novak Djokovic: „Nu, nu. Nu mă descurc cu băutura. Mai beau câte un pahar de vin roșu ocazional”

VIDEO Rezumatul duelului Suedia - Serbia din Cupa Davis 2011

„Ne-am cunoscut la un meci demonstrativ. Ambii eram tineri. Nu știu dacă atunci aveai vreun turneu câștigat. Evenimentul se întâmpla în La Quinta, Indian Wells. Am jucat un meci de dublu mixt și a zis că dacă vom câștiga trebuie să cinăm împreună. După aceea mi-am dat seama că vorbeai serios și am ajuns la un restaurant japonez. Ai venit cu un aparat foto vechi și l-ai rugat pe ospătar să ne facă o poză. În acea zi te-ai comportat ca un fan”
 Maria Sharapova, despre momentul în care l-a cunoscut pe Djokovic

17trofee de Grand Slam are Novak Djokovic în carieră, fiind al treilea în istorie după Rafael Nadal (19) și Roger Federer (20)

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din tenis: 

VIDEO De ce n-am luat aur la Rio. Culisele rupturii dintre Mergea și Tecău: „Dacă noi eram uniți, nu mai existau frații Bryan!”

WTA face chetă pentru jucătorii și jucătoarele împovărate financiar de criza COVID-19. La ce sumă s-a ajuns

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează