SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic a dezvăluit că fiul său are un nou jucător preferat: „Nadal nu mai este favoritul lui”

Novak Djokovic,
Foto: Imago
Novak Djokovic, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 21:53 / Actualizat luni, 02 mai 2022 22:06

Novak Djokovic (34 ani, 1 ATP) s-a antrenat cu noua senzație din tenisul masculin, ibericul Carlos Alcaraz (18 ani, 9 ATP) înainte de Mastersul de la Madrid.

Liderul ATP a câștigat meciul de antrenament cu Alcaraz și a explicat că a fost o plăcere să se pregătească alături de el, mai ales că fiul său este un mare fan al tânărului spaniol.

Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie
Madrid
Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie

Carlos Alcaraz, noul jucător preferat al lui Stefan Djokovic, fiul lui Novak

După antrenamentul cu Alcaraz, liderul ATP a recunoscut că fiul său Stefan, în vârstă de 7 ani, are un nou tenismen preferat. 

„În ultimele luni, fiul meu și-a schimbat jucătorul preferat. Nadal nu mai este favoritul său, acum este Alcaraz”, a explicat Djokovic.

În februarie, sârbul a mărturisit că fiul său este un mare fan al lui Rafael Nadal. Mai mult decât atât, Stefan l-a susținut din plin pe spaniol în finala de la Australian Open cu Medvedev.

„Nu a fost deloc ușor pentru mine să urmăresc acea finală. Am fost neutru. Nu am dorit să susțin pe nimeni pentru că mi-am dorit cu ardoare să fiu eu în acea finală. 

Totuși, familia mea s-a implicat. Soția mea l-a încurajat pe Medvedev, iar Stefan, fiul meu, pe Rafa. Sărea după fiecare punct câștigat de el, strângea pumnul așa cum face el pe teren”, a declarat Djokovic în februarie.

Citește și alte știri despre tenis:

VIDEO + FOTO Simona Halep revine fantastic în fața lui Gauff și se califică în sferturile de finală la Madrid!

Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
10209899427152560
Popa Lucian  •  03 Mai 2022, 10:25

De ce ne-ar interesa cu cine tine copchilu lu Djokovic?

347655969058390
Ion Popescu  •  03 Mai 2022, 07:26

Ce stire importanta pentru sportul romanesc! O analiza de profesionisti, marca GSP.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează