SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

VIDEO „Am trecut la nivelul următor” » Cu mâinile pe trofeu, Novak Djokovic a dezvăluit cum au încercat italienii să-i pună bețe-n roate

Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages +9   FOTO
Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 22:39 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 22:50

Novak Djokovic (36 de ani, locul 1 ATP) l-a învins pe Jannik Sinner (22 de ani, #4 ATP), 6-3, 6-3, și a câștigat pentru a șaptea oară Turneul Campionilor. După meci, sârbul a explicat cum și-a adjudecat finala și cum a făcut față publicului potrivnic.

În urmă cu 5 zile, Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovic în grupele Turneului Campionilor. Italianul, favoritul publicului, nu a putut repeta performanța în finala din această seară, deși a beneficiat de un sprijin puternic din fața spectatorilor, care au creat o atmosferă demnă de meciurile de fotbal.

La final, Djokovic a susținut că publicul a complicat partida pentru el. Chiar și așa, sârbul a fost la un nivel de joc extraordinar, ceea ce i-a permis să tranșeze finala în două seturi, sub două ore de joc.

Abia s-au calificat la Euro 2024 și acum vor să întâlnească România: „Asta ar fi cea mai ușoară grupă”
ROMÂNIA - ELVEȚIA
Abia s-au calificat la Euro 2024 și acum vor să întâlnească România: „Asta ar fi cea mai ușoară grupă”

VIDEO. Novak Djokovic, după finala Turneului Campionilor: „La cum au jucat Alcaraz și Sinner, a trebuit să trec la nivelul următor”

„Este unul dintre cele mai bune sezoane pe care le-am avut în carieră, iar să-l încununez cu o victorie împotriva eroului local, Jannik, care a jucat un tenis uimitor în această săptămână, este fenomenal.

Sunt foarte mândru de evoluțiile pe care le-am avut în ultimele două zile cu Alcaraz și Sinner, probabil cei mai buni doi jucători din lume alături de mine și Medvedev.

La cum au jucat, a trebuit să trec la nivelul următor, să câștig eu meciurile, nu să aștept să mi le pună ei pe tavă”, a transmis Djokovic inițial, în limba engleză.

+5 FOTO

Novak Djokovic: „Publicul m-a întrerupt, s-au întâmplat tot felul de lucruri”

Ulterior, Nole a vorbit în limba natală inclusiv despre cum a încercat publicul să-l încurce.

„Am jucat fantastic. Tactic am jucat diferit astăzi decât am făcut-o contra lui Jannik în grupă. Am fost precis de la început, am servit grozav, am avut șansa unui dublu break, apoi lucrurile s-au complicat, dar mi-am păstrat calmul.

Nu a fost ușor să joc în fața unui astfel de public, m-au întrerupt între servicii, au fost tot felul de lucruri, dar le-am depășit și asta este cel mai important”, a spus liderul mondial, citat de Sportal.rs.

Rezumatul VIDEO al meciului Jannik Sinner - Novak Djokovic

Este frumos, special să joci în Italia, țară cu turnee excelente. Este mereu spectaculos să joci aici, unde fiecare turneu atrage multă atenție și jucătorii au onoarea de a juca în fața publicului italian.

- Novak Djokovic

Mai multe știri din tenis:

Novak Djokovic, reacție genială, după ce Daniil Medvedev l-a numit plângăciosul Turneului Campionilor: „De ce m-ai ales pe mine, omule?”

Cum l-a ajutat Darren Cahill pe Jannik Sinner, cel care s-a duelat în finala Turneului Campionilor cu Novak Djokovic

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
nautilus
nautilus  •  21 Noiembrie 2023, 00:46

Super Nole! Mare jucător, mare campion, mare caracter!!! Unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, dacă nu cel mai bun!!! Le-a arătat globaliștilor ce înseamnă un luptător adevărat și un bun creștin!!!

X01Y
X01Y  •  20 Noiembrie 2023, 19:28

Nu-l înțeleg. La trofeele și titlurile câștigate, nu m-aș mai duce la competiții din Franța și Italia, i-aș da dracului cu suporterii lor

achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  19 Noiembrie 2023, 22:55

Respect Nole! Mereu triumfator in fata ocultei!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează