SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

NOVAK DJOKOVIC - JUAN MARTIN DEL POTRO 4-6, 7-6(6), 6-4 // VIDEO + FOTO Meci EPIC la Roma! Lovituri uluitoare, momente tensionate și două mingi de meci salvate în mare stil

FOTO: Guliver/GettyImages +8   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 09:05

Novak Djokovic (1 ATP) l-a învins pe Juan Martin Del Potro (9 ATP), scor 4-6, 7-6(6), 6-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma.

Dacă Scott Ridley ar fi văzut înfruntarea dintre Nole și Delpo de la „Foro Italico”, Russell Crowe ar fi avut un Oscar mai puțin. Cei doi „gladiatori” au oferit unul dintre cele mai captivante meciuri ale anului. Peste trei ore de joc, schimburi sclipitoare, momente tensionate și un deznodământ pe muchie de cuțit a avut partida încheiată după miezul nopții.

Del Potro a câștigat primul set 6-4, apoi a început nebunia. Djokovic a reacționat, s-a desprins la 5-2 în actul secund, dar argentinianul nu a cedat. După un schimb tensionat de replici cu arbitrul de scaun, căruia i-a reproșat calitatea suprafeței de joc, Del Potro a revenit uluitor. Într-un cor asurzitor al fanilor a dus setul în tie-break

+9 FOTO

Tiebreak-ul a fost unul pe măsura întregii partide. Juan Martin del Potro și-a creat două mingi de meci, una pe propriul serviciu. Sârbul a anulat-o pe ultima cu o „scurtă” perfectă.

Decisivul a avut și el momente de excepție. Un passing al lui Nole a fost ajuns in-extremis de Del Potro, iar lovitura executată de sub nivelul fileului a fost atât de impresionantă încât cei doi au dat mâna și s-au felicitat.

Djokovic a fost mai proaspăt în final și s-a impus după trei ore și patru minute de joc. Va juca în semifinale astăzi, în jurul orei 21:00, contra altui argentinian, Diego Schwartzman (24 ATP). În cealaltă semifinală se înfruntă Rafa Nadal și Stefanos Tsitsipas. 

Vezi și: 

Elina Svitolina a plătit pentru operația uneia dintre cele mai bune tinere jucătoare din lume: „Îi mulțumim! Costurile erau prea mari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
300949690269932
Christian Suciu  •  19 Mai 2019, 00:34

scorul intalnirilor directe este 28-25 in favoarea lui Djokovic !!

catalin_cj
catalin_cj  •  18 Mai 2019, 11:50
Postat de lapusneanul pe 18 Mai 2019, 10:49

se minte nu nerusinare, arbitrul l-a sanctionat cu avertisment pe djokovic iar acesta nu scos nici un cuvant...despre ce disputa zici autorule ?

Ce sa spună autorul când în antet scrie atp Madrid iar articolul este despre Roma. I-a povestit cineva meciul probabil, el nici nu știe unde se desfășoară turneul. Probabil pentru domnia sa Roma e o suburbie a Madridului

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Mai 2019, 10:49

se minte nu nerusinare, arbitrul l-a sanctionat cu avertisment pe djokovic iar acesta nu scos nici un cuvant...despre ce disputa zici autorule ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează