SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MADRID

Djokovic, OUT de la Madrid! Ce afirmase liderul mondial cu o zi în urmă

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 17:27 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 18:31

Novak Djokovic (35 de ani, locul 1 ATP) nu va juca la turneul Masters de la Madrid, programat între 26 aprilie și 7 mai, din cauza unor probleme medicale.

Liderul mondial nu a început cu dreptul sezonul de zgură. A fost eliminat rapid la Monte Carlo și Banja Luka, în optimi, respectiv sferturi de finală, și va rata următorul turneu major, de la Madrid.

Gigi Becali pune o întrebare surprinzătoare pentru „nenea Vasile Dâncu-mustață în anul 2023”: „La asta s-a gândit, cum face transferurile?”
FCSB
Gigi Becali pune o întrebare surprinzătoare pentru „nenea Vasile Dâncu-mustață în anul 2023”: „La asta s-a gândit, cum face transferurile?”

Novak Djokovic ratează turneul de la Madrid

Organizatorii au anunțat astăzi că sârbul s-a retras de pe tablou din cauza unei accidentări, fără să ofere detalii despre problemele cu care se confruntă Djokovic. „Îți dorim o recuperare rapidă, sperăm să te vedem înapoi pe teren cât de curând posibil”, au transmis aceștia.

Cel mai recent meci al lui Djokovic este înfrângerea cu Dusan Lajovic de la Banja Luka. Partida a avut loc vineri, scor final 4-6, 6-7 (6-8).

La finalul duelului, Djokovic a precizat că nu a fost în apele lui, conform Reuters: „Nu m-am simțit bine pe teren, picioarele mi-au fost grele, am ratat multe lovituri, pe care le-am trimis complet fără direcție”.

Ținta sârbului va fi să revină la un nivel bun înainte de Roland Garros, turneul de Grand Slam programat între 28 mai și 11 iunie.

Fără Djokovic și Rafael Nadal la Madrid

De la Madrid va absenta și Rafael Nadal, care nu s-a refăcut după accidentarea la șold suferită în ianuarie, la Australian Open.

Djokovic a câștigat de 3 ori în carieră turneul de la Madrid, în 2011, 2016, respectiv 2019. Campionul en-titre este Carlos Alcaraz, care l-a învins în 2022 pe Alexander Zverev.

Cele mai multe titluri la Madrid le are chiar Nadal, 5, ultimul în 2017. 

Mai multe știri din tenis: 

Rafael Nadal și anunțul care-i sperie pe fani, cu 38 de zile înainte de Roland Garros: „Sunt într-o situație dificilă, nu știu ce să fac pentru a juca din nou”

Aryna Sabalenka, exasperată: „Dacă ucrainenii mă vor urî, atunci ce pot face?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează