SPORTURI  »  TENIS  »  COVID-19

Starul Barcelonei, confirmat cu Covid-19, a doua zi după ce s-a fotografiat cu Novak Djokovic » Sârbul n-a purtat mască

FOTO: Facebook @Barcelona
FOTO: Facebook @Barcelona

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2021 17:55 / Actualizat vineri, 17 decembrie 2021 17:55

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) s-a fotografiat marți alături de baschetbalistul american Nigel Hayes-David (27 de ani), confirmat ulterior pozitiv cu Covid-19. 

Novak Djokovic este în centrul unei noi controverse. Cu fix o lună până la startul Australian Open, competiție unde încă nu și-a confirmat prezența, sârbul a asistat la partida dintre Steaua Roșie Belgrad și Barcelona, din Euroliga de baschet masculin. 

Novak Djokovic, controversă înainte de Australian Open

Meciul disputat marți, în fața a 6.800 de spectatori, a fost câștigat de catalani, scor 76-69. Cel mai bun jucător al partidei a fost declarat americanul Nigel Hayes-Davis (14 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive). 

Nole a vrut să imortalizeze momentul și a coborât în zona băncilor de rezervă, pentru a se poza cu sportivul Barcelonei. Djokovic nu a purtat mască în niciun moment. A doua zi, Barcelona a anunțat că Hayes-Davis a primit un rezultat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Novak Djokovic, prezență incertă la Australian Open

Novak Djokovic apare pe lista incipientă a participanților la Australian Open 2022, competiție care va debuta pe 17 ianuarie, la Melbourne.  Deși sârbul nu a confirmat că ar fi vaccinat împotriva Covid-19, Andy Murray bănuiește că acest lucru s-a întâmplat. 

„Atât timp cât apare pe listă, înseamnă că va juca și că s-a vaccinat. Regula este clară, așa ni s-a transmis. Dacă nu ești vaccinat, nu participi. Mă gândesc că a făcut acest lucru”, a spus Murray. 

Citește și alte știri din tenis: 

Ce se întâmplă la Australian Open 2022? După Serena Williams și Bianca Andreescu, o altă mare favorită e OUT

Infectată cu COVID, Emma Răducanu s-a retras de la Abu Dhabi

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
136836120080947
Haita Valentin  •  18 Decembrie 2021, 09:24

Americanul avea virusul dinaintea intalnirii cu Nole, d-nule ziarist..

iulihenry14
iulihenry14  •  17 Decembrie 2021, 20:15
Postat de Santa Alexandru Florin pe 17 Decembrie 2021, 19:31

Ca niște huene îl atacați pe Nole ori cu ce ocazie pentrucănusevaccinează. Nu suportați ideea că alții gândesc diferit de voi. Sper să nu participe la Australian Open!

Toti sunt prosti, noroc ca sunteti voi free thinkerii Romaniei. O sa fiti asa de free thinkeri pana mai apar 3-4 variante si va curata pe toti. Doamne ajuta!

cfrinho
cfrinho  •  17 Decembrie 2021, 19:35
Postat de Santa Alexandru Florin pe 17 Decembrie 2021, 19:31

Ca niște huene îl atacați pe Nole ori cu ce ocazie pentrucănusevaccinează. Nu suportați ideea că alții gândesc diferit de voi. Sper să nu participe la Australian Open!

Tocmai l-am felicitat pe Djokovic pentru verticalitate, dar fleosc, comentariul s-a evaporat in secunda 2. :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează