SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Novak Djokovic nu participă la Cupa Davis! Anunțul sârbilor

Novak Djokovic
Novak Djokovic

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2022 12:03 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 14:25

Novak Djokovic, numărul 6 ATP, nu va participa la meciurile din faza grupelor Cupei Davis, partide ce se vor juca între 13 și 18 septembrie, la Valencia, în Spania.

Viktor Troicki, antrenorul nejucător al naționalei sârbe masculine de tenis, a declarat pentru postul „Sportski Zurnal” că Djokovic nu va juca în meciurile din grupele Cupei Davis: „Nu ni se va putea alătura, dar va juca la Malaga, asta dacă vom trece de faza grupelor”.

Țara pentru care Ion Țiriac ar părăsi România: „Aș vrea să fug de tot acolo! Acum mă duc și stau 2-3 săptămâni”
INTERVIU
Țara pentru care Ion Țiriac ar părăsi România: „Aș vrea să fug de tot acolo! Acum mă duc și stau 2-3 săptămâni”

Naționala Serbiei a fost repartizată în grupa B, alături de Spania, Canada și Coreea de Sud.

Novak Djokovic nu a participat la US Open. Ce program are în continuare

Câștigătorul a 21 de turnee de Mare Șlem nu a putut participa la US Open, din cauza faptului că nu s-a vaccinat împotriva Coronavirusului.

Balcanicul și-a anunțat deja prezența la alte două turnee, din septembrie și octombrie.

Mai întâi, sârbul va lua parte la Laver Cup, competiție ce se va juca între 23 și 25 septembrie la Londra. Odată cu terminarea turneului din capitala Regatului Unit, Djokovic va zbura în Israel, acolo unde va participa la Open-ul 250 de la Tel Aviv, în perioada 26 septembrie- 2 octombrie.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN TENIS: 

Cristian Tudor Popescu, reverență pentru „meciul-monument închinat omului”: „Una dintre cele mai mari performanțe din sportul mondial din toate timpurile!”

Se plânge de haos la US Open 2022: „E o grădină zoologică, oamenii nu mai au nicio jenă!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează