SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

OFICIAL Novak Djokovic NU participă la US Open 2022: „Din păcate...”

Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages
Novak Djokovic // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 17:34 / Actualizat joi, 25 august 2022 17:43

Novak Djokovic (35 de ani, locul 6 ATP) a anunțat că nu poate participa la US Open, turneu programat între 29 august și 11 septembrie.

Nevaccinat împotriva SARS-CoV-2, fostul lider mondial nu a putut călători în SUA, intrarea în țară a persoanelor nevaccinate fiind interzisă.

Djokovic lua în calcul solicitarea unei vize speciale, însă niciun demers nu a avut succes. El a anunțat în această seară că nu va concura la US Open!

Asociația Salvați Steaua, aflată de partea FCSB, anunță triumfător: „După 1 an, 3 luni și 27 de zile am primit motivarea de la Tribunal. CSA este obligat să ne comunice informațiile”
FCSB vs. CSA STEAUA
Asociația Salvați Steaua, aflată de partea FCSB, anunță triumfător: „După 1 an, 3 luni și 27 de zile am primit motivarea de la Tribunal. CSA este obligat să ne comunice informațiile”

OFICIAL: Novak Djokovic nu participă la US Open 2022

„Din păcate, nu voi putea călători la New York pentru US Open de această dată. Mulțumesc #FamilieiNole pentru toate mesajele de afecțiune și de sprijin.

Mult noroc colegilor mei! Mă voi menține într-o formă bună și o stare bună de spirit și aștept șansa de a concura din nou. Ne vedem curând, lume a tenisului!”, a scris Djokovic pe rețelele de socializare.

Sârbul a câștigat turneul de Grand Slam american de 3 ori, în 2011, 2015 și 2018. El nu a putut participa nici la Australian Open în acest an, din același motiv. 

Mai multe știri din tenis: 

E însărcinată și ratează US Open! Mesajul primit de la Sorana Cîrstea

Talabă Lee, victoria carierei » Românca de pe locul 137 WTA a eliminat-o pe fosta finalistă de la Roland Garros, în calificările de la US Open!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
johnny2
johnny2  •  28 August 2022, 13:15

:) Pentru ca Moderna e sponsor la US Open si Djokovici le strica afacerea.

johnny2
johnny2  •  26 August 2022, 14:03
Postat de mapsi77 pe 26 August 2022, 09:25

Mda, Nole a avut ghinionul că s-a născut inzestrat pentru tenis și mai puțin, spre deloc, intelectual.

Dar ce e asa de intelectual sa repeti ce zic *** si sa nu stii cum sa cauti informatie pe net despre vaccin ci sa nimeresti doar in locurile controlate de *** si sa crezi ca ala e adevarul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mapsi77
mapsi77  •  26 August 2022, 09:25
Postat de talpaiadului pe 25 August 2022, 18:36

Mda, aici e vorba de birocratie, Nole a avut ghinionul ca turneul sa se desfasoare inainte ca guvernul american sa modifice regulile, spre deosebire de Australia, unde si-au batut joc de el cu buna stiinta. Asta e, omul si-a facut-o cu mana lui, pana la urma e ambtie prosteasca sa nu obtii macar un certificat de vaccinare daca nu vrei sa te vaccinezi cu adevarat. Nole putea foarte bine sa se vaccineze prin metoda chiuveta, dar el a ales sa devina un martir sau cam asa ceva.

Mda, Nole a avut ghinionul că s-a născut inzestrat pentru tenis și mai puțin, spre deloc, intelectual.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează