SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Novak Djokovic, pus la punct de un jucător: „Știi ceva, mai taci naibii! Ce rost au toate, dacă nu poți intra pe o nenorocită de conferință?!”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 17:39 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 17:48

Jucătorul american Noah Rubin (24 de ani, 225 ATP) l-a criticat în termeni duri pe liderul mondial Novak Djokovic (33 de ani). 

Novak Djokovic este ocupat cu Adria Tour, competiție amicală organizată în Serbia, la care au participat nume mari precum Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Grigor Dimitrov. Nole, președinte al consiliului jucătorilor, a lipsit însă de la o conferință online la care s-a discutat problema turneelor de la Cincinnati și US Open. Noah Rubin dezaprobă atitudinea sârbului. 

Djokovic, criticat 

„Imaginile astea cu el jucând fotbal, distrându-se... Poți găsi timp pentru asta, dar nu ai 30 de secunde să te conectezi pe Zoom? Lucrurile de genul ăsta mă fac să realizez coșmarul logistic în care se află tenisul și că sunt mult prea multe tabere. E o cauză pierdută. Dacă îți pasă doar de tine, bine, așa a și fost contruit sportul ăsta. Dar nu te pune într-o ipostază în care ceilalți se bazează pe tine... Dacă nu te pot contacta când am nevoie, dacă nu mă ajuți, dacă nu poți intra pe o nenorocită de conferință, atunci ce rost are?!”, a spus Rubin într-un Podcast.

Novak Djokovic, pus la punct de un jucător: „Știi ceva, mai taci naibii! Ce rost au toate, dacă nu poți intra pe o nenorocită de conferință?!”
Noah Rubin

Djokovic dezaprobă planul de la US Open

Novak Djokovic a dezaprobat ideea organizatorilor de la US Open, care din motive de securitate, iau în calcul ca jucătorii să aibă voie cu un singur însoțitor la turneu. Rubin nu e de acord nici de această dată cu Nole.

 „Organizatorii îți pregătesc un turneu în care îți oferă 95% din banii de anul trecut, chiar dacă joci cu tribunele goale, iar tu te plângi că psihoterapeutul de la New York nu e suficient de bun pentru șederea ta de două săptămâni acolo? Știi ceva, mai taci naibii!”
- Noah Rubin

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Petrecere nebună cu Djokovic, Thiem, Zverev și Dimitrov în prim-plan! Filmați dezbrăcați într-un club din Belgrad

Simona Halep, decizie majoră: sare peste US Open! Anunț oficial despre restartul tenisului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează