SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

NOVAK DJOKOVIC - RAFAEL NADAL // Rafa, primele explicații după un meci de coșmar » Promisiunea făcută în fața lui Djokovic și a fanilor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 13:11

Novak Djokovic (31 de ani 1 ATP) l-a învins pe Rafael Nadal (32 de ani, 2 ATP), scor 6-3, 6-2, 6-3 și a obținut al șaptelea trofeu din palmares la Australian Open. Ibericul a recunoscut cu multă sportivitate superioritatea lui Nole.

„Sincere felicitări lui Novak, a fost la un nivel extraordinar în această seară. Îl felicit pentru tot ce a reușit. Nu este niciun turneu în lume care să progreseze ca acesta. Probabil este cel mai bun din lume, așa că le mulțumesc tuturor organizatorilor, fanilor și celor care au prezenți în tribune.

Au fost două săptămâni emoționante. Astăzi nu a fost cea mai bună zi a mea. Am jucat împotriva unui jucător mult mai bun. Am trecut prin momente complicate anul trecut. Nu am putut juca la multe turnee, m-am retras chiar și aici. De la US Open nu am putut juca un meci. Chiar dacă nu a fost seara mea, e important să mă aflu aici, revenit după accidentări.

Ceea ce am reușit aici mă va motiva să merg mai departe. Nu mă voi opri aici. Promit să merg mai departe!Nadal la festivitatea de premiere

Vezi și: 

Novak Djokovic l-a spulberat pe Rafael Nadal și e a 7-a oară campion la Australian Open! Cifrele meciului și ale carierei sunt ABRACADABRANTE!

Playtech: Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează