SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Djokovic, out de la un nou turneu important » Novak riscă și participarea la US Open

Novak Djokovic/ foto Imago Images
Novak Djokovic/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 10:33 / Actualizat vineri, 05 august 2022 10:52

Novak Djokovic (35 de ani, 6 ATP) nu va participa la turneul de la Montreal, Canada, din cauza restricțiilor împotriva Covid-19, potrivit CBC.

Sârbul rămâne în continuare nevaccinat, iar conform legislației din Canada, persoanele care nu au făcut vaccinul anti Covid nu pot intra în țară.

Klopp și Liverpool, cu ochii pe titlul lui Guardiola » Se anunță cel mai spectaculos sezon de Premier League, după o vară cu 1,3 miliarde de euro cheltuite!
ANGLIA
Klopp și Liverpool, cu ochii pe titlul lui Guardiola » Se anunță cel mai spectaculos sezon de Premier League, după o vară cu 1,3 miliarde de euro cheltuite!

Djokovic ratează turneul de la Montreal

Turneu de la Montreal, dotat cu 1000 de puncte ATP, nu îl va avea pe tablou pe Novak Djokovic. La competiția din Canada va participa însă un alt superstar, Rafael Nadal. Tuneul de la Montreal se joacă între 7 și 14 august.

Djokovic riscă în continuare și participarea la ultimul Grand Slam al anului, US Open, din același motiv. În acest moment, legislația americană nu permite persoanelor nevaccinate să intre în țară.

Cum Novak nu este dispus să se vaccineze, șansele ca el să joace la US Open sunt infime. Turneul american se va disputa în perioada 29 august - 11 septembrie 2022. 

„Mă pregătesc în speranța că pot juca la US Open. Între timp, aștept vești legate de șansele de a putea intra în SUA”, a spus Djokovic într-un mesaj pe Twitter. Câștigător a 21 de turnee de Grand Slam, Djokovic s-a impus de 3 ori la US Open, ultima dată în 2018.

Citește și alte știri din tenis:

Cristian Tudor Popescu, îngrijorat din cauza Simonei Halep: „Nu e numai căldura de vină, trebuie să ia măsuri!” + „Nu e într-o situație fizică și psihică foarte bună”

Un nou turneu WTA va avea loc la București » Ion Țiriac a făcut anunțul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ZB77
ZB77  •  05 August 2022, 23:11

Nadal nu va fi la Montreal: “ Rafael Nadal has announced that he is withdrawing from the upcoming Montreal Open as he continues to recover from an abdominal injury suffered in July at Wimbledon. In a statement, Nadal shared that his injury has not healed sufficiently in order to play in Montreal, so he will continue to take time off to recover ahead of the US Open in late August.” Un pic de documentare nu strica ininte de a scrie ceva!

Trandafir
Trandafir  •  05 August 2022, 20:57
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 05 August 2022, 11:03

Ar trebui sa fie interzis de la absolut toate turneele posibile pina se vaccineaza putinistul asta nenorocit.

La Montreal rusul Medvedev este afisat pe toate gardurile de tenis. Canasienii se lauda ca participa. Au acceptat pe tabloul prinscipal si pe Rublev, Karhanov si pe altii in calificari. Cam tot asa si in urmatoarele turnee din SUA. Nu vor deloc sa-i interzica.

matheus9999
matheus9999  •  05 August 2022, 11:25
Postat de anti_fcsb_superliga_psg_bayern pe 05 August 2022, 11:03

Ar trebui sa fie interzis de la absolut toate turneele posibile pina se vaccineaza putinistul asta nenorocit.

Din contra, ar trebui luat exemplul lui. E un nonsens sa "vaccinezi" importiva Covidului un tanar, sportiv, fara probleme medicale. Eu am facut-o si regret profund.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează