SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Novak Djokovic se implică în disputa momentului din tenis: sârbul, pe poziție contrară cu McEnroe și Navratilova

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 februarie 2020 14:30

Novak Djokovic (32 de ani, 2 ATP) îi ia apărarea lui Margaret Court (77 de ani) în conflictul cu John McEnroe și Martina Navratilova.

  • Context: John McEnroe (60 de ani) și Martina Navratilova (63 de ani) au luat atitudine împotriva declarațiilor homofobe ale lui Margaret Court (77 de ani), cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului. Aceștia au sugerat schimbarea numelui arenei centrale de la Australian Open.

„Margaret este o campioană uriașă, o eroină a tenisului nu doar în Australia, ci în întreaga lume. Este una dintre cele mai importante jucătoare din istorie. Evident că atunci când spune ceva de acest gen are un impact major. Nu susțin ce a zis, dar probabil a avut motivele ei și trebuie să respectăm faptul că a avut o opinie diferită”, a declarat Nole într-o conferință de presă. 

Novak Djokovic vrea al 17-lea Grand Slam

Novak Djokovic îl va înfrunta duminică, de la 10:30, pe austriacul Dominic Thiem, în ultimul act al turneului de la Australian Open. Sârbul ar putea ajunge la 17 turnee de Mare Șlem câștigate. Mai mult, triumful la Melbourne l-ar readuce pe Nole în fruntea clasamentului ATP.

Vezi și:

Simona Halep s-a întors de la Australian Open » Ce i-a spus Darren Cahill după semifinala cu Muguruza și câți bani a donat: „Au fost mai mulți decât stabilisem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10204503677230697
Dinu Androniuc  •  01 Februarie 2020, 18:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  01 Februarie 2020, 15:19

Rod Laver și Margaret Court sunt cei mai titrați tenismeni australieni din era “OPEN” iar faptul ca un om la aproape 80 de ani nu mai poate avea o gândire progresista nu schimba cu nimic asta. Sunt mai degrabă surprins de faptul ca McEnroe e de acord cu schimbarea numelui arenei din acest considerent, evident de la Navratilova sau Billie Jean King chiar m-as fi mirat sa dea dovada de decenta și sa nu sara la gâtul Margaretei! :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează