SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

VIDEO Novak Djokovic, premiat la Turneul Campionilor, după ce și-a bătut propriul record: „E un vis pentru orice jucător”

Novak Djokovic a primit trofeul pentru locul 1 ATP // FOTO: Imago
Novak Djokovic a primit trofeul pentru locul 1 ATP // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 09:01 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 11:43

Sârbul Novak Djokovic (36 de ani) a primit luni seară trofeul pentru că a terminat anul pe locul 1 ATP.

Prezent la Turneul Campionilor, competiție care se desfășoară la Torino, Novak Djokovic și-a asigurat locul 1 la finalul anului grație victoriei cu Holger Rune, scor 7-6 (4), 6-7 (1), 6-3 El nu mai poate fi depășit până la final, indiferent de ce se întâmplă la Turneul Campionilor.

VIDEO. Novak Djokovic a primit trofeul pentru locul 1 ATP

„Cred că e un vis pentru orice jucător să termine anul pe locul 1. Este unul dintre cele mai dificile lucruri de făcut în acest sport. A fost un an lung și e o binecuvântare pentru toți jucătorii să fim aici.

Aș vrea să multumesc echipei mele, care a fost lângă mine tot anul. Deși sunt singur pe teren, e un efort de echipă. Abia aștept să celebrez trofeul cu echipa mea. E o realizare incredibilă. Sunt foarte mândru”, a spus sârbul după ce a trimit trofeul.

Sârbul, deținător a 24 de turnee de Grand Slam, a reușit să termine pentru a 8-a oară anul pe locul 1. Astfel, a îmbunătățit recordul pe care l-a stabilit anul trecut, 7. Următorul pe listă este Pete Sampras, care a terminat acul de 6 ori pe locul 1.

+10 FOTO

Anul acesta, Novak Djokovic a cucerit 6 titluri, la fel ca spaniolul Carlos Alcaraz, dintre care trei de Grand Slam: Australian Open, Roland Garros și US Open.

Citește și: 

Ce bună ar fi fost gluma dacă nu-l trăda matematica! Andre Agassi, declarație virală despre Novak Djokovic: „Dacă Steffi mă părăsește vreodată...”

Carlos Alcaraz, învins de Zverev la primul meci la Turneul Campionilor » Apoi s-a plâns: „Nu am jucat tot sezonul pe așa ceva”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează