SPORTURI  »  TENIS  »  SUA

Veste proastă pentru Novak Djokovic » Ratează două turnee importante pentru că nu s-a vaccinat

Novak Djokovic // FOTO: Imago
Novak Djokovic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:03 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:27

Sârbul Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP) se pregătește de Australian Open (16-30 ianuarie), dar a primit o veste proastă pentru următoarele turnee. 

Primit în Australia, după ce anul trecut i-a fost anulată viza pentru că nu s-a vaccinat împotriva COVID-19, sârbul va rata primele turnee ale anului, din Statele Unite.

Numărul 3 mondial ia o pauză după Australian Open: „Nu e deloc sănătos pentru organism”
Australian Open
Numărul 3 mondial ia o pauză după Australian Open: „Nu e deloc sănătos pentru organism”

Novak Djokovic ratează Indian Wells și Miami Open 

Autoritățile din Statele Unite ale Americii continuă să ceară tuturor străinilor, cel puțin până pe 10 aprilie, dovada vaccinării împotriva COVID-19 pentru a intra în țară, potrivit Eurosport

Astfel, sârbul are șanse mici să participe la Indian Wells (6-19 martie) și Miami Open (19 martie - 2 aprilie). 

Pentru a intra în țară, Djokovic are în acest moment două variante: fie se vaccinează, fie dovedește că întrunește unul dintre criteriile prin care poate fi exceptat de la prezentarea dovezii vaccinului. 

Dacă autoritățile din SUA își mențin decizia și după 10 aprilie, Djokovic ar putea rata ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open (28 august - 10 septembrie).

 Novaj Djokovic e deja în Australia 

Nole concurează la Adelaide, competiție care a luat startul pe 2 ianuarie. Sârbul e în turul 2, unde va juca francezul Quentin Halys (26 de ani, 64 ATP). 

La întrecerea de categorie „ATP 250” mai participă nume precum Felix Auger-Aliassime (6 ATP), Daniil Medvedev (7 ATP) sau Holger Rune (11 ATP), elevul lui Patrick Mouratoglou.

Citește și: 

Roger Federer a refuzat invitația celor de la Australian Open de a veni la Melbourne. Ce vor organizatorii

Boris Becker și-a găsit de muncă imediat după ce a ieșit din închisoare » Va începe treaba de luna aceasta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  06 Ianuarie 2023, 20:17

Nole ar putea veni in Canada, pentru ca micul dictatoras Trou'd'cu'deau a scos restrictiile impuse de vara trecuta si apoi ar trece linistit frontiera cu masina la americani. nu intreaba aproape nici dracul despre vaccinuri la vama americana ( de genul 1/50 cazuri), desi restrictiile nu s-au scos inca, pentru ca Biden (mos, batran, senin, democrat...) doar americanii si chinezii, ultimele "democratii" mondiale nu au scos inca restrictiile. la chinezi, hai ca mai inteleg, ei saracii, n-au stiut niciodata cum arata libertatea... bine, pe Nole, sigur l-ar intreba de vaccin la vama, ca el e cunoscut, nu ca mine, dar zic doar asa, ca sa vedeti cum sunt respectate de catre posesorii de creier penibilitatile astea impuse de catre stiinta politica. :P

fibra
fibra  •  04 Ianuarie 2023, 12:53

Nu e greu de observat de unde vin majoritatea absurditatilor.Ultima venita parca dintr-un film Horror : "Statul New-York devine al VI-lea stat (Washington,Colorado,Oregon,Vermont,California) care a aprobat transformarea cadavrelor umane in compost si folosirea ca ingrasamint in agricultura." - informeaza BBC. Va doresc o pofta cat mai buna!

fibra
fibra  •  04 Ianuarie 2023, 12:52

Nu e greu de observat de unde vin majoritatea absurditatilor.Ultima venita parca dintr-un film Horror : "Statul New-York devine al VI-lea stat (Washington,Colorado,Oregon,Vermont) care a aprobat transformarea cadavrelor umane in compost si folosirea ca ingrasamint in agricultura." - informeaza BBC. Va doresc o pofta cat mai buna!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează