SPORTURI  »  TENIS  »  ANALIST

Boris Becker și-a găsit de muncă imediat după ce a ieșit din închisoare » Va începe treaba de luna aceasta

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 20:47 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 21:17

Eliberat pe 15 decembrie din închisoare, Boris Becker (59 de ani) va reveni în lumea tenisului, urmând a fi din nou analist.

Cu două săptămâni înainte de startul Australian Open (16 – 30 ianuarie), Jochen Gundel, unul dintre managerii filialei germane a Warner. Bros Discovery, compania care deține postul Eurosport, a anunțat că Boris Becker își va relua activitatea în cadrul televiziunii.

Program Australian Open 2023: când începe AO 2023? Ce se întâmplă cu Simona Halep și cu „greii” Rafael Nadal și Novak Djokovic
AUSTRALIAN OPEN 2023
Program Australian Open 2023: când începe AO 2023? Ce se întâmplă cu Simona Halep și cu „greii” Rafael Nadal și Novak Djokovic

Boris Becker a dat lovitura după ce a ieșit din închisoare

Sunt încântat că Boris Becker se întoarce la echipa noastră Eurosport la Australian Open. Din 2017, Boris a fost parte integrantă a emisiunilor de tenis de la Eurosport”, a spus Gundel, potrivit Eurosport.

6trofee de Grand Slam a cucerit Boris Becker în carieră

Avocatul lui Becker: „Va fi nevoit să se bazeze pe actele de caritate ale unor oameni”

În decembrie, când Becker a fost eliberat, avocatul său anunță că fostul jucător nu va putea să-și mai găsească un nou loc de muncă.

„Reputația lui este la pământ. Nu va mai putea să găsească nicio sursă de venit, niciun job. Va fi nevoit să se bazeze pe actele de caritate ale unor oameni pentru a putea să supraviețuiască”, a spus Jonathan Laidlaw, avocatul lui Becker, potrivit CNN.

Boris Becker, vinovat de ascunderea bunurilor pentru plata datoriilor

Neamțul fusese condamnat în luna aprilie a acestui an la doi ani și jumătate de închisoare, fiind găsit vinovat în dosarul falimentului personal.  A fost eliberat după 8 luni. Boris Becker a fost declarat în faliment personal în anul 2017 și a fost condamnat pentru trei capete de acuzare: înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea averii şi ascunderea datoriilor.

Boris Becker trăiește în Marea Britanie din 2012 și a declarat falimentul personal pe 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate din Mallorca, Spania.

Judecătoarea Deborah Taylor a precizat în luna aprilie că fostul tenismen își va ispăși în arest doar jumătate din pedeapsă, adăugând că acesta nu se consideră vinovat pentru cele întâmplate. 

Citește și:

Simona Halep a ieșit din Top 10 » Pe ce poziție a căzut jucătoarea suspendată provizoriu din circuit

Sorana Cîrstea, prima victorie în 2023, după un prim set câștigat la zero! Urmează un duel de foc în turul secund

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  04 Ianuarie 2023, 05:15

Tiriac a castigat milioane de pe urma lui. Nu intoarce cateva catre Boris?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează