SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep a ieșit din Top 10 » Pe ce poziție a căzut jucătoarea suspendată provizoriu din circuit

Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 17:26 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 20:38

Simona Halep (31 de ani), în continuare suspendată provizoriu din circuit după ce a picat un test anti-doping în septembrie, a ieșit din Top 10 în primele zile din 2023.

Fostul lider mondial înregistrează o coborâre de două poziții în clasamentul WTA Live, de pe 10 pe 12. Halep a fost depășită de Madison Keys și Paula Badosa și, inevitabil, fiind în imposibilitatea de a juca, va mai pierde locuri prețioase în perioada următoare.

Între timp, Simona Halep are în față acum un drum complicat pentru a-și demonstra nevinovăția, cazul urmând să fie judecat de un juriu de experți desemnat de Sport Resolutions.

Dorința Simonei Halep pentru 2023

În ultimele ore din 2022, Simona Halep și-a pus o dorință pentru noul an: „2022, norii tăi au fost negri, 2023, arată-mi Soarele, te rog!”. Pe contul de Instagram al lui Halep a fost distribuit și un clip motivațional al actorului Horațiu Mălăele, în care concluzia a fost că „râsul este muzica sufletului”.

Simona Halep, jucătoarea anului 2022 în România

Simona Halep a fost desemnată de Federația Română de Tenis jucătoarea anului 2022, chiar în plină controversă legată de scandalul de dopaj în care e în prezent implicată.

În 2022, Simona a cucerit două trofee, Melbourne Summer Set și Toronto. De asemenea, a ajuns până în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, unde a cedat în fața Elenei Rybakina în două seturi.

Citește și alte știri din tenis:

Irina Begu, victorie în primul tur al turneului de la Adelaide » Cine e adversara din al doilea meci

VIDEO Djokovic, înfrângere în primul meci al anului » Cum a fost primit în Australia, după scandalul de anul trecut

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
267890
267890  •  03 Ianuarie 2023, 18:10

Ieșită să fie, pentru totdeauna.

sughibughi
sughibughi  •  03 Ianuarie 2023, 09:18

hai odata cu pedeapsa aia

BindenDanDat
BindenDanDat  •  02 Ianuarie 2023, 22:31

Hai sa fim seriosi, in ce fel de top mai poate fi Halep...? Acum, vezi-ti fata Mosului de ce ti-a mai ramas: mix de platouri tradiţionale româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi), plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut, salată de vinete servită cu ardei copţi, zacuscă de legume, piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de __, piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie, platou de crudităţi, sushi, selecţie de blinis cu icre negre (miniclătite), piept de raţă cu chutney de mango, terină de foie gras cu trufe, tartar de vită cu chips de cartofi dulci, tartar de ton cu biscuiţi şi miso, scoici Saint Jacques cu sos de unt şi citrice, tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie, peşte alb şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegreta de mango, sărmăluţe tradiţionale în foi de viţă, sărmăluţe tradiţionale în foi de varză, muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz şi piept de porumbel, langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură. Not too shabby, vorba lui Nea Gicu Dobrin.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează