SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ADELAIDE

Irina Begu, victorie în primul tur al turneului de la Adelaide » Cine e adversara din al doilea meci

Irina Begu s-a impus în fața lui Shelby Rogers, în primul tur al turneului de la Adelaide. 
Foto: Imago
Irina Begu s-a impus în fața lui Shelby Rogers, în primul tur al turneului de la Adelaide. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 10:27 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 11:12

Irina Begu (32 de ani, numărul 34 WTA) a învins-o pe americanca Shelby Rogers (30 de ani, numărul 47 WTA), în primul tur al turneului de la Adelaide, Australia. 

Irina Begu s-a impus în fața lui Shelby Rogers cu scorul de 3-6, 7-6, 6-1, la capătul unei partide ce a durat puțin peste două ore și jumătate. 

Australian Open s-ar putea muta în China: „S-a ajuns de la 80 de milioane de dolari la zero”
AUSTRALIAN OPEN
Australian Open s-ar putea muta în China: „S-a ajuns de la 80 de milioane de dolari la zero”

Românca a condus în primul set cu scorul de 3-2, însă a fost egalată pe propriul serviciu și de acolo jucătoarea din Statele Unite s-a desprins la 6-3 și și-a adjudecat primul set. 

Jucătoarea din România a fost condusă cu 2-0 în setul al doilea. Irina Begu a revenit spectaculos și, la un moment dat, conducea cu scorul de 4-2. Aceasta conducea chiar și cu scorul de 5-3 și părea că va câștiga ușor setul al doilea, însă Shelby Rogers a egalat. 

Irina Begu a dus scorul la 6-5, dar americanca a egalat la 6, la capătul unui game foarte intens. Românca a trecut în avantaj, scor 7-6, și a dus setul la tie-break, acolo unde s-a impus cu 7-5. 

Al treilea set al meciului a fost câștigat cu ușurință de Irina Begu, scor 6-1, după numai 40 de minute de joc. 

Jucătoarea din România va da în turul secund al turneului de la Adelaide peste câștigătoarea înfruntării dintre Jelena Ostapenko (#18 WTA) și Karolina Pliskova (#31 WTA). 

Citește și:

Bianca Andreescu, revenire fabuloasă la primul meci din 2023 » Era condusă cu 6-0, 5-2 de fostul lider mondial, dar a urmat un comeback de poveste

Nadal, întrebat din nou despre retragere, după a cincea înfrângere în ultimele șase meciuri: „Pare că așteptați să vin să fac asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  03 Ianuarie 2023, 11:55
Postat de Trandafir pe 03 Ianuarie 2023, 11:37

Sorana a invins si ea la Adelaide I 1. Ruse este la a treia victorie la Auckland. Ce tenismene grozave avem ! Succes mai departe !

Sorana a învins-0 pe distinsa Golubovic I-a dat covrigel în primul setș

Trandafir
Trandafir  •  03 Ianuarie 2023, 11:37

Sorana a invins si ea la Adelaide I 1. Ruse este la a treia victorie la Auckland. Ce tenismene grozave avem ! Succes mai departe !

parpalache
parpalache  •  02 Ianuarie 2023, 15:51

Macar acum sa profite de relaxarea vedetelor venite din vacanța!Ca la AO-acolo unde conteza-e mai greu!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează