SPORTURI  »  TENIS  »  ADELAIDE

VIDEO Djokovic, înfrângere în primul meci al anului » Cum a fost primit în Australia, după scandalul de anul trecut

Novak Djokovic/ foto Imago Images
Novak Djokovic/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 12:23 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 13:12

Perechea Novak Djokovic/Vasek Pospisil a pierdut cu Tomislav Brkic/Gonzalo Escobar, scor 6-4, 3-6, 5-10, în primul tur la dublu la turneul ATP Adelaide, din Australia.

Djokovic a fost la primul meci jucat în Australia după scandalul din urmă cu un an, când a refuzat să se vaccineze anti-Covid și nu a putut participa la Australian Open. 

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, o relație ca și încheiată! Presa din Spania susține că știe motivul pentru care cei doi amână anunțul oficial
RELAȚIE
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, o relație ca și încheiată! Presa din Spania susține că știe motivul pentru care cei doi amână anunțul oficial

Regula conform cărora persoanele nevaccinate nu au voie în Australia nu mai e de actualitate, iar Nole va participa la ediția din acest an a Australian Open (16 - 29 ianuarie). El a câștigat acest turneu de Grand Slam de 9 ori.

Djokovic, primit cu brațele deschise de australieni

După ce nu l-au putut vedea anul trecut, fanii australieni au luat acum cu asalt arena în care a jucat Djokovic. Arena 1 de la Adelaide a fost arhiplină, iar fanii i-au făcut o primire călduroasă lui Novak, strigându-i numele în timpul meciului.

Nu a fost însă de ajuns, iar sârbul și coechipierul său au fost învinși în final, după ce au luat primul set. Brkic și Escobar au salvat 6 din 7 mingi de break în setul 3, înainte să închidă meciul după o oră și 29 de minute.

Djokovic va juca și pe tabloul de simplu la Adelaide. Primul meci îl are cu Constant Lestienne (30 de ani, 65 ATP), pe 3 ianuarie, de la ora 4:00.

VIDEO. Djokovic și Popsisil au pierdut cu Brkic și Escobar la Adelaide

Citește și:

Irina Begu, victorie în primul tur al turneului de la Adelaide » Cine e adversara din al doilea meci

Bianca Andreescu, revenire fabuloasă la primul meci din 2023 » Era condusă cu 6-0, 5-2 de fostul lider mondial, dar a urmat un comeback de poveste

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează