SPORTURI  »  TENIS  »  INTERVIU

Djokovic n-a vrut să se uite la finala de la Australian Open! Medvedev i-a trimis mesaj la 45 de minute după meci

Novak Djokovic // FOTO: Imago
Novak Djokovic // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 14:16 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 14:46

După ce a vorbit pentru BBC despre situația sa, Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a acordat un interviu și presei din Serbia.

Jucătorul a dezvăluit cum a trăit finala de la Australian Open, câștigată dramatic de Rafael Nadal, care a ajuns la 21 de turnee de Grand Slam, și a spus că rusul Daniil Medvedev i-a dat un mesaj la 45 de minute după ce a fost învins de iberic.

Patrick Mouratoglou, contrariat de declarațiile lui Djokovic: „Asta arată exact ce fel de persoană este”
TENIS
Patrick Mouratoglou, contrariat de declarațiile lui Djokovic: „Asta arată exact ce fel de persoană este”

Djokovic dezvăluie că Medvedev i-a dat mesaj după finala Australian Open

„Nu voiam să văd finala Australian Open, dar am văzut-o alături de soția mea și de fiul meu. Nu am văzut tot meciul. Nu am susținut pe nimeni, pentru că eu voiam să joc finala, nu s-o văd la televizor.

Medvedev este un om de treabă, cu care am o relația bună. L-am ajutat când era junior și ne antrenam împreună. O dată am zburat să joc în Cupa Davis și l-a luat cu mine. Îl apreciez, chiar dacă suntem rivali. Mi-a scris la 45 de minute după finala din Australia și asta m-a surprins. L-am felicitat pentru luptă. M-am văzut pe mine în el, așa sunt și eu”, a declarat Djokovic citat de As.

Am simțit sprijinul sârbilor din Australia. Camera din hotelul în care am fost izolat nu avea geam către intrarea principală, unde erau ei, dar i-am auzit. În fiecare zi erau mai mulți. Sunt recunoscător 
– Novak Djokovic

Djokovic: „Nu exclud vaccinarea”

Sârbul a vorbit și despre decizia de a nu se vaccina, pentru moment, împotriva COVID-19, dar spune că e posibil ca în viitor să facă asta.

Am mintea deschisă, nu exclud. În viața, totul e posibil. Vom vedea cum evoluează situația. Acum am decis să nu mă vaccinez și sunt dispus să îmi asum consecințele. E o decizie pe care am luat-o în mod conștient. Am ajuns la concluzia că așa e cel mai bine pentru mine. Mi-ar plăcea să joc la cât mai multe turnee, dar sunt într-o situație în care nu depinde de mine, ci de țările în care se joacă turneele. Știu că pot intra în Dubai și voi merge să joc acolo.

Știu că regulile se schimbă rapid. Nu exclud nimic, am mintea deschisă. Încerc să înțeleg situația și să lupt cu virusului ca orice cetățean, dar și ca sportiv profesionist. Verific de trei ori tot ce intră în corpul meu și modul în care mă afectează. În tenis, orice schimbare poate produce efecte pozitive sau negative. Sunt foarte atent și îmi iau timpul necesar înainte de a lua o decizie”, a spus sârbul.

Djokovic recunoaște: „Interviul pentru L'Équipe a fost o greșeală”

Novak Djokovic a vorbit și despre scandalul legat de interviul acordat pentru L'Équipe, deși aflase că are COVID,

„Acel interviu a fost o greșeală. Îl respect pe jurnalistul de la L'Équipe și de aceea am fost la interviu. Am amânat de multe ori interviul. M-am gândit ce să fac și am decis să dau interviul. Am purtat mască tot timpul și am păstrat distanța. Am fost egoist. Nu am nicio problemă în a recunoaște că am greșit. Nu mă aștept ca toți să mă ierte”, a mai spus Djokovic.

Citește și: 

Un jucător de top, investigat după ce ar fi falsificat certificatul de vaccinare pentru a participa la Australian Open: „Da, putem confirma numele!”

Andy Murray, înfrângere incredibilă la Doha, la doar o zi după ce-și atenționa adversarii: „Va fi greu să fiu învins aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  18 Februarie 2022, 23:42

Djoko got ballz!!! Asta e barbat de barbat, om hotarat! se F%#e pe vaccinul lor, ca nu o sa-l faca!!! BRAVO DJOKO

165962031120810
Liviu Iuliu Petrila  •  18 Februarie 2022, 15:29

Trist să fii un campion, să călătorești și să gândești că un om ignorant.

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Februarie 2022, 15:22

In sfarsit e asumat si nu mai umbla cu porumbelul vopsit. Era de apreciat daca era de la inceput asa si nu umbla cu ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează