SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Novak Djokovici acuză organizatorii AO: "Am cerut ca meciul cu Roddick să se joace noaptea" :X

Articol de - Publicat marti, 27 ianuarie 2009 00:00

Novak Djokovici, cîştigătorul ediţiei 2008 a turneului de Mare Şlem de la Australian Open, a fost silit să abandoneze în această dimineaţă în cadrul sfertului de finală disputat în compania americanului Andy Roddick. Sîrbul îi acuză pe organizatori că nu i-au programat meciul în sesiunea de seară, deşi încheiase partida cu Marcos Baghdatis aproape de ora 3 dimineaţa cu două zile în urmă.

"Păi, principalul motiv pentru care am abandonat au fost crampele. Cred că oamenii mă puteau vedea cum mă chinui la fiecare mişcare. N-am putut să servesc aşa cum mi-am dorit primele două seturi, iar cînd am ajuns în al treilea, deja viteza serviciilor mele scăzuse cu 20-30 de kilometri.

Am terminat acum două zile un meci la 2:30 dimineaţa şi m-am culcat la 5. Nu am avut timp de recuperare. Condiţiile au fost grele astăzi, dar asta e situaţia. Am cerut ca meciul să se joace noaptea, dar nu s-a întîmplat aşa. Cred că odată ce ai încheiat un meci la 3 dimineaţa, e normal ca în următorul tur să joc în sesiunea de seară. Lucrul acesta nu s-a întîmplat", a spus Novak Djokovici.

Djokovici a abandonat în sferturi la scorul de 7-6(3) 4-6 2-6 1-2 în faţa lui Andy Roddick şi va rata astfel ocazia să îşi apere titlul cucerit anul trecut. Roddick îl va întîlni în semifinale pe elveţianul Roger Federer.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (36)
 •  27 Ianuarie 2009, 23:46

@Sxylar Daca a pus dany "PUNCT", atunci ne oprim aici cu totii :))LMAO:)) respect

 •  27 Ianuarie 2009, 23:43

Djokovic e expresia neputintei. Cred ca AO castigat anul trecut e primul si singurul sau turneu de mare slam cu care va ramane in cariera. Va cadea in clasament in cel mai scurt timp.

 •  27 Ianuarie 2009, 20:12

auzi, Ioana...dar de finala de anul trecut de la Wimbledon pe care au jucat-o Federer si Nadal iti mai aduci aminte?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează