SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2016

Novak Djokovici face cure de oxigen la 3km de Melbourne » Doar în Australia, fiindcă în Europa tehnica e văzută cu ochi răi

Novak Djokovici la Australian Open, foto: reuters
Novak Djokovici la Australian Open, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 08:27

Cotidianul Wall Street Journal a găzduit un material despre metodele de refacere pe care le urmează liderul mondial Novak Djokovici.

Sîrbul în vîrstă de 28 de ani continuă să folosească și în timpul Australian Open o cameră hiperbară, mergînd la o clinică situată la doar 3 kilometri față de Melbourne Park.

Nole a spus că apelează la oxigenoterapie doar cînd se află în Australia și în SUA, pentru că în Europa nu e privită prea bine și europenii cred că ea le dă sportivilor un avantaj nedrept.

"Este o terapie excelentă, dar e un subiect sensibil, mai ales în Europa. Mi-aș dori să pot să apelez la acest fel de terapie peste tot în lume", a spus el. Sîrbul nu e singurul care se folosește de ea.

Djokovici a inhalat oxigen pur pentru o oră după meciul susținut în optimi contra lui Gilles Simon, meci epuizant, de 4 ore, dar și înainte de sfertul împotriva lui Kei Nishikori, pe care l-a "distrus" în 3 seturi. Ședințele durează între o oră și două ore, iar prețul este de 105 dolari per ședință. Și Andy Murray a încercat, dar a decis că nu este pentru el.

Djokovici s-a calificat în finala de la Australian Open, pentru a șasea oară în carieră, acolo unde îl va întîlni pe britanicul Andy Murray, duminică, de la ora 10:30, meci transmis de Eurosport. În întîlnirile directe, liderul mondial conduce cu 21 la 9.               

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  30 Ianuarie 2016, 10:47

*** care isi mai si injura adversarii cand dau cate o lovitura buna!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează