SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Nu doar Halep primește distincții » Marius Copil, într-un top select la finalul lui 2018

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 14:16

Marius Copil (28 de ani, 60 ATP) a produs una dintre marile surprize ale anului 2018. Victoriile în fața lui Marin Cilic și a lui Alexander Zverev i-au făcut pe pe cei de la ATP să îi dedice un articol special. 

Turneul de la Basel, în care s-a oprit în ultimul act în fața marelui Roger Federer, nu va fi uitat niciodată. 

La 3 zile după împlinirea vârstei de 28 de ani, Copil a intrat în calificările de la Basel. Hard-ul elvețian i-a priit și l-a adus în fața unui duel de foc, cu croatul de pe poziția 6 ATP, Marin Cilic.

A urmat un meci perfect, prima victorie în fața unui jucător de top 10 ATP, scor 7-5, 7-6(2). Românul nu s-a oprit aici. Cu un serviciu la cote înalte, printre cele mai bune din tot circuitul, Copil l-a învins în semifinale și pe Alexander Zverev, locul 5 ATP în acel moment, scor 6-3, 6-7(6), 6-4.

"Mi-ar plăcea ca acest moment să fie începutul unui nou nivel al carierei. Am căpătat foarte multă încredere în mine după această săptămână. Am realizat că pot concurca împotriva celor mai buni" Marius Copil, după turneul de la Basel 

Vezi și: 

Darren Cahill, detalii despre noua colaborare: "M-a invitat la cafea și în urmă cu 3 ani, la New York. Atunci lucram cu Halep"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close