SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

O apără pe Simona Halep, dar dă fără intenție în Serena Williams: „Dacă voia să se dopeze, folosea breșa asta”

Simona Halep și Serena Williams la Wimbledon
Simona Halep și Serena Williams la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2022 19:39 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 19:39

John Millman, unul dintre jucătorii care au făcut spectacol la Australian Open, vine cu un argument cu două tăișuri pentru cazul de dopaj al Simonei Halep. 

Americanul în vârstă de 33 de ani spune că Simona ar fi apelat la o scutire pentru uz terapeutic, dacă voia să se dopeze, acuzând practica drept o formă de dopaj legal. Aceste scutiri au fost folosite de-a lungul timpului de mari jucători, precum Serena Williams, care a generat un scandal WTA, sau Fernando Verdasco, iar mulți sportivi s-au plâns că oferă un avantaj. 

Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali
FC BOTOȘANI - FCSB
Gest violent al lui Billel Omrani la vestiare! » Decizie drastică luată de Gigi Becali

„Simona Halep făcea rost de o scutire, dacă voia să se dopeze”

„În general nu îmi plac TUE-urile (scutirile pentru uz terapeutic) în sportul profesionist. Deschid prea multe breșe pentru a te putea dopa legal. E o situație foarte nefericită pentru cei care au cu adevărat nevoie, precum este cazul aici. Cu toate acestea, este cunoscut de mult timp că, dacă vrei să te dopezi, faci rost de o scutire pentru uz terapeutic", a scris John Millman pe twitter, citat de eurosport.ro

Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an. Jucătoarea noastră a fost informată de testul pozitiv pe 7 octombrie.

Citește și: 

FOTO Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic din partea regelui Charles al III-lea

Un fost număr 7 ATP, prins dopat » Ce suspendare a primit

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (5)
DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  05 Decembrie 2022, 14:45
Postat de 267890 pe 03 Decembrie 2022, 14:29

Nu vreau să mai aud de Simona Halep. Pentru mine e clar că s-a dopat. Mulți/ multe s-au dopat, inclusiv big Serena. Dar dacă ești prost/proastă o încasezi.

Fericiti sint cei ce au doar...certitudini ! E usor sa acuzi, dupa metoda " " Daca 1% se confirma...am dreptate" sau..." Nu-i fum,...fara foc ! ". Personal nu cred ca Simona Halep a luat medicamente interzise de buna voie, sau stiind ce i se da. Sint medici care nu stiu integral compozitia unui medicament, dar...Simona ! Cred ca se va face dreptate !

267890
267890  •  03 Decembrie 2022, 14:29

Nu vreau să mai aud de Simona Halep. Pentru mine e clar că s-a dopat. Mulți/ multe s-au dopat, inclusiv big Serena. Dar dacă ești prost/proastă o încasezi.

Freyya
Freyya  •  02 Decembrie 2022, 19:40
Postat de inshallah pe 02 Decembrie 2022, 14:27

Putea sa ceara o scutire; dar a ales sa se dopeze pe ascuns

si daca pt scutire trebuia sa dovedeasca cu analize ca e necesar "tratamentul"?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează