SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

O jucătoare a dat WTA și ITF în judecată! Cere despăgubiri de 10 milioane de euro din cauza testelor antidoping

Brengle. în dreapta, alături de Petra Kvitova // FOTO: Guliver/GettyImages
Brengle. în dreapta, alături de Petra Kvitova // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 10:53

Americanca Madison Brengle, locul 83 WTA, a decis să dea în judecată WTA și Federația Internațională de Tenis.

Brengle, 28 de ani, spune că multiplele teste antidoping îi cauzează probleme medicale, declarând că suferă de o boală rară, provocată de injecții. Jucătoarea cere despăgubiri de 10 milioane de dolari.

Brengle a fost diagnostică în noiembrie 2016 cu o boală care este cauzată de înțepăturile acelor și se manifestă prin dureri severe, umflături și vânătăi.

"Autoritățile din tenis au ignorat dovezile profesioniste cu privire la condiția lui Madison și au refuzat să vină cu o alternativă pentru testarea ei. Din această cauză, Brengle s-a retras de la mai multe turnee. Madison suferă fizic și emoțional", a declarat avocatul lui Madison Brengle, potrivit The Guardian.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1240187572730378
Ionel Vancea  •  10 Aprilie 2018, 17:13

Vreau si eu vreo o mie de miliarde de la scoala mea generala că mi-a facut vaccin fara sa-mi ceara acordul! :o

robotzel
robotzel  •  10 Aprilie 2018, 17:02
Postat de Mircea Serban pe 10 Aprilie 2018, 16:07

...ati apara interesele de sanatate mintala si fizica nu este o tema de sporitivitate ci de... respect fata de viata! Ati pus problema idiot!

ai put tu problema ca un idiot. cand intri in sporturi sti ca urmeaza teste antidoping. atunci daca ai vreo problema cu asta te lasi de acest sport. la fel cum in F1 este obligatoriu sa vezi pentru a concura asa si aici. eu nu inteleg ce vreti de fapt? o sa se dea toate lovite ca nu stiu ce boli au si ce frica de ace le guverneaza si o sa scape de teste antidoping.

comabi
comabi  •  10 Aprilie 2018, 16:16

Daca dupa Bouchard sii Brengle castiga, m-apuc de tenis... investesc tot ce am, bag 18 luni turnee cat pot de multe, capotez fizic sau gasesc o alergie ori ceva de genul asta si dau in judecata ITF sau ATP-ul... Nene, astia au cultura proceselor, stiu asta, dar deja este bataie de joc... Nu poti juca sau face fata regulilor, te apuci de sah sau altceva, unde nu iti fac injectii... Ireal!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează