SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

O nouă accidentare în echipa de Fed Cup a României » Cu cine vom aborda pînă la urmă meciul cu Cehia

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 17:59

România va juca împotriva Cehiei pe 6 și 7 februarie la Fed Cup, însă echipa noastră continuă să aibă probleme cu accidentările.

Irina Begu s-a accidentat și a fost înlocuită, deși era anunțată ca făcînd parte din echipa României. Ocupanta locului 31 WTA a fost înlocuită cu Raluca Olaru, numărul 49 WTA la dublu.

"Raluca Olaru o înlocuiește pe Irina în echipă pentru meciul cu Cehia. Raluca este o specialistă în proba de dublu și avem nevoie de ea pentru a face pereche cu Monica (n.r. - Niculescu). Asta pentru că știm că nici Simona și nici Andreea nu iubesc prea mult proba de dublu.

Iar Raluca este în formă, a jucat bine în Australia, la Sydney, unde a pierdut greu în fața Martinei Hingis în semifinale. Așadar, sînt convins că este o alegere bună pentru echipa noastră", a spus George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, pentru Agerpres.

Echipa României este alcătuită din Simona Halep (2 WTA), Monica Niculescu (40 WTA), Andreea Mitu (96 WTA) si Raluca Olaru (49 WTA la dublu).

Echipa Cehiei va veni în România cu următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weeknd-ul 6-7 februarie. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mplttev
mplttev  •  29 Ianuarie 2016, 20:03

Nici Begu nici Dulgheru nu sunt accidentate așa încât să nu poată juca. O să le vedem foarte "proaspete" în turneele ce urmează. Nu pică mare lucru la fedcup nici ca puncte și nici ca bani. De ce să se obosească. Pe ele însă nu le judecă nimeni că n-au chef să reprezinte România. Pe Halep au sărit toți.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Ianuarie 2016, 19:01

reciclati stiri ? e bine ca sunteti eco :))))))

lapusneanul
lapusneanul  •  29 Ianuarie 2016, 18:33

iar a comis-o georgica...deci, olaru e in forma...dar asta numai dupa ce s-a accidentat irina :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează