SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Obosită » Simona Halep şi-a luat adio de la Roland Garros

Halep a fost eliminată din primul tur.
Halep a fost eliminată din primul tur.

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 11:25

Simona Halep a pierdut ieri în primul tur al turneului de la Roland Garros. Românca a fost învinsă de Petra Cetkovska cu 6-1, 6-3.

Simona a intrat în turneu după o săptămînă incredibilă avută la Bruxelles, unde a disputat finala. În Belgia a avut meciuri grele, care au stors-o de energie.

A ajuns sîmbătă noapte la Paris, duminică nu s-a putut antrena din cauza durerilor la genunchi, iar ieri a trebuit să joace. "Nu am avut timp să mă adaptez la suprafaţa de aici. Genunchiul m-a durut şi am şi unele probleme la coapsă", a spus Simona.

Ea n-a avut timp să se bucure de săptămîna de la Bruxelles, fiindcă a venit înfrîngerea de ieri. Supărarea i-a mai fost alinată de faptul că e sigură că va merge la Jocurile Olimpice de la Londra. "Am aflat azi şi sînt foarte bucuroasă". Confirmarea oficială va veni după încheierea turneului de la Paris.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unfake
unfake  •  29 Mai 2012, 11:10

vedeti ca puteti gasi si poze normale cu simona ? trebuie sa vi se atraga atentia, "profesionistilor"...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close