SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Ons Jabeur confirmă victoria cu Halep! S-a calificat în finală la Madrid, după o nouă prestație dominantă!

Ons Jabeur / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ons Jabeur / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2022 17:58 / Actualizat joi, 05 mai 2022 18:04

Ons Jabeur (27 de ani, 10 WTA), jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep de la Madrid, s-a calificat, astăzi, în ultimul act al turneului din capitala Spaniei, după 6-2, 6-3 în semifinala cu rusoaica Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 45 WTA).

Jucătoarea din Tunisia, favorită opt la Madrid, a etalat aceeași formă impresionantă din meciul cu Halep. Dominantă în schimburile lungi și cu un serviciu care a funcționat ireproșabil (a câștigat 81% din punctele jucate cu primul serviciu), Jabeur nu i-a lăsat prea multe șanse Ektaterinei Alexandrova, pe care a învins-o în minimum de seturi, după o oră și două minute.

Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Madrid: „Asta a fost marea mea problemă!”
WTA MADRID
Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Madrid: „Asta a fost marea mea problemă!”

Ons Jabeur, în mare formă la Madrid

Jabeur, care a învins-o fără drept de apel pe Simona Halep, e în mare formă la Madrid: le-a învins pe durata turneului pe Jasmine Paolini, Varvara Gracheva, Belinda Bencic, Simona Halep și Ekaterina Alexandrova și e la un meci distanță de a pune mâna pe cel mai important trofeu al carierei.

În ultimul act, Ons Jabeur o va întâlni pe învingătoarea din meciul Jil Belen Teichamnn (35 WTA) - Jessica Pegula (14 WTA). Cea de-a doua semifinală va începe după ora 22:00.

Va fi cea de-a șasea finală din cariera tunisiencei. Ea are un singur titlu la activ, fiind învinsă în alte patru finale. Unicul triumf a venit în 2021, la Birmingham, pe iarbă. Anul acesta, a disputat finala de la Charleston, unde a fost învinsă de Belinda Bencic.

Ce i-a spus Simona Halep lui Ons Jabeur la fileu, imediat după finalul meciului din „sferturi”

Imediat după finalul partidei de miercuri, Halep i-a urat jucătoarei din Tunisia să câștige turneul.

La strângerea de mână obișnuită de la fileu, Halep a zâmbit și i-a spus lui Jabeur: „Sper că tu vei câștiga acest turneu. Poți s-o faci!”.

VIDEO Rezumatul meciului Ons Jabeur - Ekaterina Alexandrova

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Simona Halep, prima reacție după eliminarea de la Madrid: „Asta a fost marea mea problemă!”

Patrick Mouratoglou, mesaj public pentru Simona Halep, după eliminarea de la Madrid: „Sunt entuziasmat pentru ce urmează”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  05 Mai 2022, 19:08

O noua stea. Succes in finala !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează