SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Adversara Simonei Halep, propunere amuzantă pentru Nadal: „Dacă ai un bilet în plus, te rog ajută-mă”

Ons Jabeur, 
Foto: Imago
Ons Jabeur, Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2022 19:08 / Actualizat marti, 03 mai 2022 19:09

Ons Jabeur (27 ani, 10 WTA) o va întâlni pe Simona Halep (30 ani, 21 WTA) în sferturile de finală de la Madrid, orașul echipei sale favorite, Real.

Indirect și cu mult umor, tunisianca a lansat o aluzie spre Rafael Nadal pentru a putea să asiste la partida retur din semifinalele Ligii Campionilor contra celor de la Manchester City, pe „Santiago Bernabeu”.

Ons Jabeur, propunere amuzantă pentru Rafael Nadal

„Totul este atât de special aici, mai ales într-un oraș care îmi place atât de mult. Real Madrid a câștigat La Liga zilele trecute, așa că poate a venit și momentul meu. 

Am vrut să merg cu Rafa (n.r. făcând referire la meciul cu Espanyol de duminică). Din păcate însă, nu m-a invitat”, a declarat râzând Ons pentru Eurosport, după victoria contra Belindei Bencic.

„Așa că o să pun problema în felul următor: Rafa, dacă ai un bilet în plus, sau două, trei pentru că antrenorul meu și soțul meu vor și ei să meargă, poți vorbi la organizarea turneului să ne programeze meciurile în același timp. 

Astfel, putem merge împreună să o susținem pe Real Madrid contra lui Manchester City. Au nevoie de mine, de sprijinul meu. Hala, Madrid!”, a încheiat amuzată Ons.

Cine e Ons Jabeur, adversara lui Halep din „sferturile” de la WTA Madrid

Jabeur este o jucătoare cu un arsenal variat, un forehand spectaculos, puternic, dese apariții la fileu și „scurte” excelent mascate. 

Anul 2021 a fost cel mai bun din cariera ei. În luna iunie a devenit prima femeie arabă care cucerește un titlu WTA, pe iarba de la Birmingham, apoi a intrat în istorie și cu accederea în sferturile de finală de la Wimbledon. 

Jabeur a mai atins o bornă importantă, clasarea între primele 10 jucătoare ale lumii. Ar fi putut să se califice și la Turneul Campioanelor, dacă o accidentare nu ar fi ținut-o departe de teren săptămâni bune.

Citește și alte știri despre tenis:

VIDEO Simona Halep l-a obligat pe Patrick Mouratoglou să facă 30 de flotări! Imagini haioase la Madrid

La 19 ani, Marta Kostyuk a povestit prin ce trece din cauza războiului: „Te întrebi «Care e rostul? Pentru ce mai trăiesc?»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  03 Mai 2022, 21:11

Nu mi se pare amuzant, mai degraba deranjant.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close