SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Simona Halep l-a obligat pe Patrick Mouratoglou să facă 30 de flotări! Imagini haioase la Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 09:42 / Actualizat marti, 03 mai 2022 10:49

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la WTA Madrid și și-a pus echipa la muncă.

Patrick Mouratoglou a postat pe Instagram provocarea la care a fost supus de sportiva noastră. „La fiecare victorie, băgăm 30 de flotări”, a scris francezul în vârstă de 51 de ani. Alături de el, la „muncă” au fost puși și preparatorul Teo Cercel, și Arnaud Restifo, sparring-partenerul. 

Următoarea adversară a Simonei Halep este tunisianca Ons Jabeur (10 WTA), învingătoare în fața Belindei Bencic, scor 6-2, 3-6, 6-2. Meciul e miercuri, la o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori.

Doi dintr-o lovitură » Primele transferuri ale lui Gică Hagi pentru sezonul viitor
FARUL
Doi dintr-o lovitură » Primele transferuri ale lui Gică Hagi pentru sezonul viitor

Simona Halep s-a destăinuit jurnaliștilor: „Am schimbat multe lucruri cu Patrick”

„Cred că am jucat foarte bine în primul set, am stat foarte concentrată la 4-4, unde a fost foarte important, am lovit un pic mai puternic, aceasta a fost diferența. În al doilea, ea a schimbat tactica, a devenit superagresivă, a fost dificil cu adevărat să returnez mingea, Apoi m-am calmat, am găsit ritmul, m-am adaptat la jocul ei și a fost foarte bine că pe final am reușit să o împing mai mult în spatele liniei.

Coco e superatletică, aleargă bine și se deplasează extraordinar. E o jucătoare grozavă, foarte tânără, va fi mult timp în top. Iar serviciul, 201 km/h în acest meci, incredibil. După părerea mea, e mai bună pe zgură pentru că spinul de pe forehand este deranjant pentru adversară.

E diferită, e o persoană grozavă, în primul rând, întotdeauna e plăcut să vorbesc cu ea. Dar pe teren e o mare bătălie, mă aștept la încă una în turul următor. Sunt aici însă ca să dau ce am mai bun, în fiecare zi, mă simt bine pe teren, îmi simt jocul și abia aștept meciul care vine”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă.

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO Imagini incredibile surprinse după eșecul cu Halep: Gauff s-a ascuns și a început să plângă

Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
kordell
kordell  •  04 Mai 2022, 02:13
Postat de dora pe 03 Mai 2022, 22:55

Poate pofesti tu pentru ca, dupa față, pari papacios de savarine !

Mai degraba manuelist :)))

kordell
kordell  •  04 Mai 2022, 02:12
Postat de Giorgio Rizzo pe 03 Mai 2022, 16:36

267890 si dora, chiar nu mai aveati ce barfi ? A mai ramas vreun loc'sor nemuscat cu pofta de voi din poponeata Simonei?

Pai la asa barfa cum sa nu raspunzi cu o alta barfa ,mai 'talianule :)))

kordell
kordell  •  04 Mai 2022, 02:11
Postat de 267890 pe 03 Mai 2022, 16:03

Vai, vai, vai, cat de haioasă poate fi Halepoaica!

... Not !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează