SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

VIDEO Imagini incredibile surprinse după eșecul cu Halep: Gauff s-a ascuns și a început să plângă

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Cori Gauff (18 ani, 16 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale Mastersului de la Madrid. Tânără sportivă din Statele Unite ale Americii a plâns în hohote după meci. +12   FOTO
Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Cori Gauff (18 ani, 16 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale Mastersului de la Madrid. Tânără sportivă din Statele Unite ale Americii a plâns în hohote după meci.

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 22:00 / Actualizat luni, 02 mai 2022 22:09

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a învins-o pe Cori Gauff (18 ani, 16 WTA), scor 6-4, 6-4, și s-a calificat în sferturile de finală ale Mastersului de la Madrid. Tânără sportivă din Statele Unite ale Americii a plâns în hohote după meci.

  • Simona Halep va juca în sferturi cu tunisianca Ons Jabeur (10 WTA), învingătoare în fața Belindei Bencic, scor 6-2, 3-6, 6-2. Meciul e miercuri, la o oră ce urmează să fie stabilită de organizatori.

Cori Gauff a pierdut al treilea meci din tot atâtea disputate împotriva Simonei. Astăzi a fost aproape să împingă partida în decisiv, a condus cu 4-1 în setul secund, dar a clacat. Greșelile neforțate comise pe final au afectat-o serios. 

După victoria cu Gauff, Halep s-a destăinuit jurnaliștilor: „E dificil să mă încred, dar am schimbat multe lucruri cu Patrick”
Madrid
După victoria cu Gauff, Halep s-a destăinuit jurnaliștilor: „E dificil să mă încred, dar am schimbat multe lucruri cu Patrick”

VIDEO Cori Gauff, în lacrimi după eșecul Simona Halep 

La câteva minute după meci, Gauff a fost surprinsă plângând pe culoarul dintre două terenuri secundare ale complexului de la Caja Magica. Tatăl sportivei a apărut și a purtat un dialog cu tânăra de 18 ani. Clipul a fost postat pe Twitter:

Simona Halep și Cori Gauff, relație specială: „E o persoană grozavă”

Într-o conferință de presă susținută mai târziu, după meci, Halep a lăudat prestația lui Cori și a vorbit despre relația specială dezvoltată între ele.

„Coco e superatletică, aleargă bine și se deplasează extraordinar. E o jucătoare grozavă, foarte tânără, va fi mult timp în top. Iar serviciul, 201 km/h în acest meci, incredibil. După părerea mea, e mai bună pe zgură pentru că spinul de pe forehand este deranjant pentru adversară.

E diferită, e o persoană grozavă, în primul rând, întotdeauna e plăcut să vorbesc cu ea. Dar pe teren e o mare bătălie, mă aștept la încă una în turul următor. Sunt aici însă ca să dau ce am mai bun, în fiecare zi, mă simt bine pe teren, îmi simt jocul și abia aștept meciul care vine”, a spus Simona, într-o conferință de presă. 

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Gauff

Citește și alte știri din tenis: 

Ironia lui CTP, pusă în practică de Moscova! Cum vrea regimul Putin să pedepsească Wimbledon

Cum arată cotele la câștigarea WTA Madrid » Ce șanse au Simona Halep, Emma Răducanu și Bianca Andreescu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
267890
267890  •  03 Mai 2022, 16:17

E normal. O confruntare cu Halep nu e un un duel sportiv. Halep cred ca se crede un gladiator în luptă pe viață și pe moarte. Un meci cu Halep te dărâmă psihic.

464171420412899
Dan Stoica  •  03 Mai 2022, 09:13

Foarte deontologic ce faceți voi aici. Respectați intimitatea omului, nu s-a ascuns ca să veniți voi* să îi faceți poză pe ascuns. Știu că nu gsp a fost acolo, dar prin promovarea știrilor de genul acesta e ca și cum ați fi fost voi.

10156162893436307
Johny English  •  03 Mai 2022, 08:31

Vai tu! Plinge *** Goofy! Pai si eu cum mai rideam altfel?!????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează