SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Cum arată cotele la câștigarea WTA Madrid » Ce șanse au Simona Halep, Emma Răducanu și Bianca Andreescu

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 10:25 / Actualizat luni, 02 mai 2022 11:30

Turneul WTA de la Madrid a intrat în faza optimilor, Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) este cotată cu prima șansă la victorie.

  • Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) și Cori Gauff (18 ani, 16 WTA) se vor întâlni azi, după ora 17:00, în optimile de finală ale turneului WTA Madrid.
  • Meciul Simona Halep – Cori Gauff va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 2;
  • Câștigătoarea partidei Halep – Gauff va juca în sferturi cu învingătoarea meciului Ons Jabeur – Belinda Bencic.

După retragerea polonezei Iga Swiatek și eliminarea ibericei Paula Badosa, învinsă de Simona Halep, bookmakerii o văd favorită pe sportiva din România la câștigarea competiției.

Două meciuri, un potop de lovituri câștigătoare și o poziționare nouă » Cum vede trimisul GSP la Madrid colaborarea Simona Halep - Patrick Mouratoglou
WTA MADRID
Două meciuri, un potop de lovituri câștigătoare și o poziționare nouă » Cum vede trimisul GSP la Madrid colaborarea Simona Halep - Patrick Mouratoglou

Simona Halep, favorită la câștigarea WTA Madrid

Deși nu e printre capii de serie, la casele de pariuri, Simona Halep are prima șansă la un nou succes. Cota româncei pentru o victorie variază între 3,42 și 3,6.

Dacă va câștiga în capitala Spaniei, Halep va ajunge la 3 triumfuri, după cele 2016 și 2017. Ea a mai fost finalistă și în 2019. 

A doua favorită în opinia bookmaker-ilor este Elena Rybakina (22 de ani, 18 WTA), având cote între 6,5 și 8. Bianca Andreescu și Emma Răducanu sunt și ele printre favoritele la câștigarea competiției. Jucătoarea din Canada are o cotă cuprinsă între 10 și 13, iar britanica, între 8 și 13.

Cum arată optimile turneului de la Madrid:

  • Jil Teichmann – Elena Rybakina
  • Emma Răducanu – Anhelina Kalinina
  • Daria Kasatkina – Sara Sorribes Tormo
  • Bianca Andreescu – Jessica Pegula
  • Maria Bouzkova – Ekaterina Alexandrova
  • Victoria Azarenka – Amanda Anisimova
  • Ons Jabeur – Belinda Bencic
  • Cori Gauff – Simona Halep

„Am jucat de curând cu ea. Este periculoasă oricând, o adversară dificilă. E extrem de tânără și joacă un tenis grozav, așa că tot creditul pentru ea. E plăcut să vedem așa ceva în tenis”, a spus Simona Halep despre Cori Gauff. 

Apoi a fost întrebată cum era ea la 18 ani. „Au trecut prea mulți ani”, a replicat râzând. „Mă simt bătrână acum. Sincer, nu prea îmi amintesc. Ce an era?”. I se răspunde că 2010. „Oh, abia eram la început în tenisul profesionist. Două povești total diferite, nu putem compara”. A pomenit apoi că în 2009 a făcut operația de micșorare a bustului, „de aceea eram la început. Pentru ea e altceva, e grozavă la această vârstă”.

VIDEO Imagini de la antrenamentul Simonei Halep de la Madrid

Citește mai multe știri din tenis:

„Simona Halep l-a luat pe Patrick Mouratoglou, fiindcă a văzut că e scump și se ajunge greu la el”. Declarații surprinzătoare ale unui fost antrenor al campioanei

Simona Halep și victoria care ridică nivelul » Câți au trecut de la ultimul succes al româncei cu un număr 2 mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  02 Mai 2022, 22:31

Gesepistilor...Simona nu a făcut finala cu Șarapova la Madrid ???

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  02 Mai 2022, 12:40

Simona depinde numai de ea!Pegula și Bușkova mi se par cele mai periculoase contracandidate!Iar Bianca Andreescu depinde de forma fizica-altfel ar fi cea mai redutabila contracandidata!Carismatica Emma Raducanu-daca trece și de Kalinina-chiar ar fi o surpriza placuta(cum altfel),pentru ca zgura e o suprafața „noua”pentru ea!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează